De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camper huren in Amerika - Britz USA

Camper huren in Amerika? Met Britz USA kies je voor gemak en overzichtelijkheid. Met slechts een campertype voorkom je keuzestress en weet je precies waar je aan toe bent. Britz USA is onderdeel van het grotere Road Bear RV en heeft verhuurstations in zowel West- als Oost Amerika. Doets Reizen is de officiële Nederlandse partner van Britz USA en biedt de laagste huurprijzen en hoogste kortingen.

Britz USA camperhuur

Britz USA verhuurt 4-persoons familiecampers. De campers zijn gemiddeld één/twee jaar oud en van alle gemakken voorzien. Voor extra comfort kun jij rekenen op de aanwezigheid van een luifel en voldoende ruimte voor bagageopslag. Wat vast staat is dat de campers geschikt zijn voor maximaal 4 personen en variëren in lengte tussen de 6,4 a 9 meter. Bekijk hier alle gedetailleerde specificaties van Britz RV

Britz USA - Camper huren Amerika - Doets Reizen

Verhuurlocaties Britz USA

Britz USA is te vinden in Seattle, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, New York en Orlando. Het is zelfs mogelijk om een camper op een andere locatie in te leveren dan waar je reis is begonnen. Je regelt dit direct bij boeking. Britz USA rekent hier drop-off kosten voor en wij nemen deze kosten direct op in de berekening zodat je geen onaangename verassingen hebt tijdens de reis zelf. 

Britz USA - Camper huren Amerika - Doets Reizen

Direct alle kosten op een rij, inclusief kortingen.

Britz USA staat voor gemak en duidelijkheid. Daarom hanteert Britz USA een fixed fee tarief. Alle noodzakelijke extra's zijn dan direct inbegrepen. Je hoeft dus nergens meer om te denken, van offerte tot aan terugkomst in Nederland of België. Stippel zelf jouw reis uit via onze online maatwerk Campertool en bereken direct de kosten. Je hebt binnen een paar eenvoudige stappen een overzicht van alle mogelijkheden voor jouw camperreis, inclusief kortingen, actuele huurprijzen en informatie / kenmerken per campertype.

Britz USA - Camper huren Amerika - Doets Reizen

Britz USA huren in Amerika?

Het boeken van een camper kan soms complex zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om jou op weg te helpen en te voorzien van alle noodzakelijke informatie en mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wil je zelf een reis geheel op maat samenstellen en direct zien wat de kosten zijn? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.  Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Britz USA - Camper huren Amerika - Doets Reizen