Camper & Car City

De Camper & Car City van Doets Reizen bestaat uit een Road Bear RV camper (A Class en C23-26 ft), alsook onze eigen populaire C25 camper van Cruise America. Beide voertuigen geven een goede indruk van een Noord-Amerikaanse campers. 

Wil je eens met eigen ogen zien hoe zo'n Amerikaanse of Canadese camper er van binnen en van buiten uitziet? Twijfel je over het formaat van de camper of heb je technische vragen? Je bent van harte welkom bij Doets Reizen. Je kunt achter het stuur kruipen, de bedden uitproberen en een uitstekende indruk krijgen van de leefruimte en enorme opbergruimte in de campers. 

Huurauto Amerika/Canada

Geen camper, maar een auto huren? Doe eens gek en huur een stoere bak. Wij hebben een Jeep Wrangler Sahara voor de deur staan. Kom kijken en neem plaats achter het stuur. 

Waarom een bezoek waard?

  • Je krijgt een veel beter idee van wat je ter plaatse in Amerika of Canada kunt verwachten qua camperfaciliteiten en grootte van voertuigen.
  • Door de variaties aan voertuigen krijg je in onze Camper & Car City een perfecte indruk van welk campertype het beste bij jou past. 
  • Je waant je in onze Camper & Car City al op de scenic highways van Noord-Amerika!
  • Je kennis over het reizen met een camper wordt verbreed, waardoor je ter plaatse nog beter voorbereid op pad kunt gaan.

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor in Heerhugowaard. Plan online een afspraak in zodat wij je direct van dienst kunnen zijn. Na het bekijken van de campers en huurauto kun je aanschuiven bij een van onze reisspecialisten voor het samenstellen van jouw volgende droomvakantie. 

Let op: Het kan voorkomen dat één of meerdere voertuigen niet aanwezig zijn op kantoor vanwege onderhoud of marketingdoeleinden elders in het land. Het maken van een proefrit met een camper of huurauto is vanwege Nederlandse wetgeving niet toegestaan.