Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Camper huren in Amerika - Cruise America

Het huren van campers is mogelijk op ruim 30 (!) locaties in Amerika en 5 in Canada. Geen enkele andere campermaatschappij biedt zoveel verhuurlocaties. Door dit ruime netwerk ligt Noord-Amerika aan je voeten en heb jij ultieme vrijheid om jouw reis naar eigen wens invulling te geven.

Cruise America C19 - COMPACTE CAMPER

Een aerodynamische en zuinige camper. Deze ‘groene machine’ van Cruise America is relatief smal waardoor deze geparkeerd kan worden in een normaal parkeervak. Deze camper is met zijn ruime tweepersoonsbed boven de cabine, keuken en alle andere faciliteiten zeer geschikt voor 2 personen. Tevens herbergt de ombouwtafel in de keuken een kinderbed dat geschikt is voor een jong kind.

Cruise America C19 - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Cruise America C21 - COMPACT PLUS

De compacte C-21 is een volledig uitgeruste camper van smal formaat. De camper beschikt over een mooie keuken met alle gemakken die men ook aantreft in de grotere campers. De camper beschikt over twee twee-persoonsbedden. Overdag kunnen beide bedden weggewerkt worden zodat er veel leefruimte is. Met het hoge plafond en het optimale loopgemak kunnen ook "lange" kampeerders genieten van deze compacte en tevens zuinige camper.

C21 Compact Plus Cruise America - camper huren Amerika - Doets Reizen

Cruise America C25 - STANDAARD MOTORHOME

De medium C25 camper, is al jaren een trouw model in de vloot van Cruise America. Met een hoekbed achterin en een tweepersoonsbed boven de cabine is deze camper ideaal voor 2 koppels of een familie van maximaal 5 personen. Net als in de C19 is de keukentafel om te bouwen tot een kinderbed. Maximaal 5 personen Lengte 7.3 - 7.6 meter

Cruise America C25 - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Cruise America C30 - GROTE CAMPER

De C30 is de grootste camper uit de vloot van Cruise America. Bijzonder in dit type is de grote gescheiden slaapkamer achterin met een 1,52 meter breed bed. Er is ook een tweepersoonsbed boven de cabine, een slaapbank en een tot kinderbed ombouwbare keukentafel. In de C30 is de douchecabine afgescheiden van het toilet.

Cruise America C30 - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Routesuggesties camper reis Amerika

Met zoveel bezienswaardigheden is het niet altijd makkelijk om te bepalen waar je moet beginnen. Bij Doets Reizen ben je in ieder geval aan het juiste adres, wij kunnen je letterlijk ‘op weg’ helpen. Stippel je liever zelf een route uit? Geen probleem, bekijk dan eens het prachtige Tour Book van Cruise America met de leukste routesuggesties en tips. 

Amerika camper tips

Zorgeloos boeken, zorgeloos thuiskomen. Op deze pagina lees je handige camper tips en geven wij antwoord op de meest voorkomende vragen. Alle details over het huren van een camper bij Cruise America lees je hier