Bosbranden Jasper Meer info

Camper huren in Canada - Cruise Canada

Het huren van een Cruise Canada camper is mogelijk op 5 locaties in Canada en maar liefst 30 in Amerika. Door dit ruime netwerk ligt Noord-Amerika aan je voeten en heb jij ultieme vrijheid om jouw reis naar eigen wens invulling te geven. Met Cruise Canada begint jouw camperrondreis door Canada altijd goed!

Cruise Canada C19 - COMPACTE CAMPER

Een aerodynamische en zuinige camper. Deze ‘groene machine’ van Cruise America is relatief smal waardoor deze geparkeerd kan worden in een normaal parkeervak. Deze camper is met zijn ruime tweepersoonsbed boven de cabine, keuken en alle andere faciliteiten zeer geschikt voor 2 personen. Tevens herbergt de ombouwtafel in de keuken een kinderbed dat geschikt is voor een jong kind. Wil jij deze camper huren? Bereken snel online jouw op maat gemaakte offerte.

Cruise CanadaC21 - COMPACT PLUS

De compacte C-21 is een volledig uitgeruste camper van smal formaat. De camper beschikt over een mooie keuken met alle gemakken die men ook aantreft in de grotere campers. De camper beschikt over twee twee-persoonsbedden. Overdag kunnen beide bedden weggewerkt worden zodat er veel leefruimte is. Met het hoge plafond en het optimale loopgemak kunnen ook "lange" kampeerders genieten van deze compacte en tevens zuinige camper.

Cruise Canada C21 | camperreizen Canada | Doets Reizen

Cruise Canada C25 - STANDAARD MOTORHOME

De medium C25 camper, is al jaren een trouw model in de vloot van Cruise America. Met een hoekbed achterin en een tweepersoonsbed boven de cabine is deze camper ideaal voor 2 koppels of een familie van maximaal 5 personen. Net als in de C19 is de keukentafel om te bouwen tot een kinderbed. Maximaal 5 personen Lengte 7.3 - 7.6 meter. Wil jij deze camper huren? Bereken snel online jouw op maat gemaakte offerte.

Cruise Canada C30 - GROTE CAMPER

De C30 is de grootste camper uit de vloot van Cruise America. Bijzonder in dit type is de grote gescheiden slaapkamer achterin met een 1,52 meter breed bed. Er is ook een tweepersoonsbed boven de cabine, een slaapbank en een tot kinderbed ombouwbare keukentafel. In de C30 is de douchecabine afgescheiden van het toilet.

Camper huren in Canada

Een campervakantie met Cruise Canada geeft jou alle vrijheid om dit prachtige land te ontdekken.  Je kunt op iedere plaats net zo lang, of net zo kort, blijven als je zelf wilt. Iedere dag opnieuw je koffers in pakken om die vervolgens bij de volgende stop weer uit te moeten pakken? Met een camper reis door Canada is dat niet nodig. Daarnaast beslis je zelf op welk tijdstip je ontbijt, luncht of dineert. Wil jij deze camper huren? Bereken snel online jouw op maat gemaakte offerte of lees alle nuttige informatie over Cruise Canada

Routesuggesties camper reis Canada

Met zoveel bezienswaardigheden is het niet altijd makkelijk om te bepalen waar je moet beginnen. Bij Doets Reizen ben je in ieder geval aan het juiste adres, wij kunnen je letterlijk ‘op weg’ helpen. Stippel je liever zelf een route uit? Geen probleem, bekijk dan eens het prachtige Tour Book van Cruise Canada met de leukste routesuggesties en tips. 

Met de camper toeren over de Moraine Lake Road