De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Cruisevakanties in Alaska

Uitgestrekte en ruige natuur, iets wat je zeker zult ervaren in Alaska. Wat is er nu leuker dan een rondreis per auto of camper in Alaska beginnen of beëindigen met een luxe cruise door de Inside Passage? Het is namelijk dé bestemming die je tijdens een cruisevakantie Alaska zeker zult bezoeken. Vanuit Alaska vaar je naar Vancouver in Canada, vanaf waar je de rondreis over land kunt vervolgen of naar huis terug kunt keren. Natuurlijk kun je deze route ook omgekeerd volgen. Let op: Wij bieden alleen nog maar cruisevakanties aan op aanvraag!

Neem contact met ons op voor vragen over cruisevakanties in Alaska

Inside Passage

Een van de mooiste routes die je tijdens een cruisevakantie Alaska zult varen is de Inside Passage. Geniet van gletsjers die uitmonden in de oceaan, zeehonden, walvissen en ander wildlife. Een buitenhut met balkon is tijdens deze route geen overbodige luxe. Je kunt dan heerlijk in alle rust genieten van het prachtige uitzicht.

Cruise Alaska - Doets Reizen

Gemak & Service

Een cruisevakantie Alaska betekent gemak en service. Het personeel aan boord van het cruiseschip is zeer vriendelijk en verleent je elke dag weer service van het hoogste niveau. Je zult je echt thuis voelen en genieten van de vele faciliteiten die de luxe schepen te bieden hebben. Het entertainment is van top niveau en de keuze aan restaurants en bars is groot.

Cruise Alaska - Seabourn - Cruisevakantie - Doets Reizen

Enorm veel mogelijkheden

Door de vele cruiserederijen en routes zijn de mogelijkheden voor een cruisevakantie Alaska eindeloos. Laat je adviseren door één van onze professionele reisspecialisten om te ontdekken welke cruise het beste bij jouw reisgezelschap past.

Ketchican - Alaska - Doets Reizen
Logo Doets Reizen

Cruisevakanties in Alaska