De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Cruisevakanties in Florida

Wat is leuker dan je vakantie in Florida afsluiten met een cruise? Ontdek de tropische Caribbean of de paradijselijke Bahama's vanuit Miami, Fort Lauderdale, Port Canaveral of Tampa. De mogelijkheden zijn enorm en zo is er voor iedereen een geschikte cruisevakantie te vinden. De faciliteiten aan boord van deze luxe schepen zijn eindeloos en zorgen ervoor dat niemand zich verveelt tijdens een cruisevakantie Florida. Let op: Wij bieden alleen nog maar cruisevakanties aan op aanvraag!

Neem contact met ons op voor vragen over cruisevakanties in Florida

Enorm veel mogelijkheden

Vanuit Florida vertrekken veel diverse cruiseschepen uit verschillende locaties naar zeer diverse bestemmingen. De meest populaire cruises zijn de korte Bahamas cruises vanuit Miami. Maar ook een 8-daagse cruise vanuit Fort Lauderdale, Tampa of Port Canaveral naar de Caribbean of Mexico behoren tot de mogelijkheden. Een favoriete rederij? Laat het ons weten, wij offeren de cruise die bij jou past.

Freedom of the Seas - Cruise Royal Caribbean - Cruisevakantie - Doets Reizen

Maatwerk & persoonlijk advies

Een leuke rondreis in Florida gezien en ook interesse in een cruisevakantie? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten om te kijken of zij deze twee reizen voor jouw kunnen samenvoegen tot jouw droomreis. Aan elke rondreis kan een cruisevakantie worden gekoppeld. Twijfel niet langer en kies voor een cruisevakantie Florida op maat bij Doets Reizen.

Gemak en Service

Een cruisevakantie Florida staat voor gemak en service. Laat je in de watten leggen door het vriendelijke personeel aan boord van het schip. De schepen zijn echt van al het gemak voorzien. Zo beschikken de luxe hutten over een eigen badkamer en zithoek. Het entertainment aan boord is van top niveau en de keuze aan restaurants en bars is enorm.

Cruise Alaska - Seabourn - Cruisevakantie - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheidenpakket

Vooraf aan je reis ontvang je een uitgebreid reisbescheidenpakket. In dit pakket vind je alle informatie die van belang is voor jouw cruisevakantie Florida. Naast nuttige informatie bevat ons reisbescheidenpakket ook onze eigen TripTips. Deze tips staan bomvol informatie over de plaatsen die jij tijdens je deze vakantie bezoekt. Denk hierbij aan must do attracties en intieme restaurants.

Logo Doets Reizen

Cruisevakanties in Florida