De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Cruisevakanties in Noordoost Amerika

Ontdek New England en Atlantisch Canada tijdens een cruisevakantie Oost-Amerika. Vanuit New York en Boston vertrekken dagelijks cruiseschepen naar Canada. Onderweg maak je een aantal interessante stops in New England en Atlantisch Canada. De cruisevakanties Oost-Amerika zijn heel goed te combineren met een stedentrip New York of Boston. Let op: Wij bieden alleen nog maar cruisevakanties aan op aanvraag!

Neem contact met ons op voor vragen over cruisevakanties in Noordoost Amerika

Maatwerk & persoonlijk advies

Door de vele mogelijkheden is er voor iedereen een geschikte vakantie per cruise schip te vinden. Ook kan een cruisevakantie aan elk van onze standaard of maatwerk reizen worden toegevoegd. Onze reisspecialisten adviseren je graag welke cruisevakantie Oost Amerika het beste bij jouw reisgezelschap past. Neem vandaag nog contact op voor het samenstellen van jouw droomvakantie.

Gemak & Service

Geef je over aan de goede zorg van het personeel aan boord van de luxe cruiseschepen. De medewerkers van de rederij zorgen ervoor dat je compleet in de watten wordt gelegd. Meerdere malen per dag brengen ze je hut op orde of wordt je eten met een lach geserveerd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de service die je op een cruiseschip kan verwachten.

Cruise Alaska - Seabourn - Cruisevakantie - Doets Reizen
Logo Doets Reizen

Cruisevakanties in Noordoost Amerika