De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Cruisevakanties in West Canada

Combineer een rondreis per auto of camper door het westen van Canada met een cruise. Een cruisevakantie West-Canada is de ultieme afsluiter van jouw droomvakantie. Per luxe cruiseschip vaar je naar de meest fantastische plekken en geniet je van alle faciliteiten en het comfort aan boord van de luxe cruiseschepen. Sla tijdens een cruisevakantie West-Canada de Nationale Parken als Banff en Jasper niet over en breng ook zeker een bezoek aan Vancouver Island met het Pacific Rim National Park en Victoria. Let op: Wij bieden alleen nog maar cruisevakanties aan op aanvraag!

Neem contact met ons op voor vragen over cruisevakanties in West Canada

Inside Passage

Hoe kleiner het schip hoe dieper je de Inside Passages in gaat en hoe dichterbij de gletsjers je zult komen. Kies voor de Inside Passage dus niet altijd de goedkoopste cruise, maar geef iets meer geld uit voor een unieke ervaring die je voor altijd bij zult blijven. Holland America Line heeft meer rechten in dit gebied, en de schepen van Seabourn zullen de beste ervaring bieden. Deze kleine schepen bieden een perfecte service en mogen door het formaat op plaatsen komen waar andere rederijen niet toegestaan zijn.

Holland America Line - Cruise Alaska - Doets Reizen

Gemak & Service

Een cruisevakantie West Canada staat voor gemak en service. Tijdens deze vakantie ga je aan boord aan een van de luxe cruise schepen van Royal Caribbean, Holland America Line of Seabourn. Laat je in de watten leggen door het personeel aan boord en raak verrast door de service die zij verlenen. Geniet overdag van de verrassende bestemmingen en reis in de avond uren door naar het volgende avontuur.

Cruise Alaska - Seabourn - Cruisevakantie - Doets Reizen

Maatwerk & professioneel advies

Zoveel mensen, zoveel cruises. Het is daarom belangrijk om samen met één van onze reisspecialisten te ontdekken welke cruise bij jouw reisgezelschap past. Dit geldt natuurlijk ook voor de rondreis vooraf of na de cruise. Door de ervaring en kennis van onze reisspecialisten krijg je een professioneel advies. Ook voor een cruisevakantie West Canada ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres.

Logo Doets Reizen

Cruisevakanties in West Canada