Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

2 Hour Cypress Forest Guided Tour

Kissimmee - Florida

Tijdens deze ongeveer 2 uur durende tour neemt de gids je mee op een tocht per kajak door een zeer verrassend gebied. Midden in Kissimmee waar je niet al te veel natuur zult verwachten ligt bij de Shingle Creek een ecologisch pareltje verstopt. Shingle Creek is een van de hoofd aanvoeren van de Everglades en je vindt hier de mooiste kajak routes van Orlando en omgeving. Na ongeveer 20 minuten peddelen kom je bijvoorbeeld aan bij een oud Cipressen bos, de omgeving hier is erg sereen en adembenemend. De tour is inclusief het gebruik van de kajak en benodigdheden, zwemvest, drinken en een snack. Ook gaat op de tour een gids mee die je alles zult vertellen over de ecosystemen en de historie van Shingle Creek.

Vertrektijden: dagelijks om 10.00 uur en om 13.00 uur (zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent)
Duur: circa 2 uur
Bijzonderheden: Deelnemers aan deze tour dienen minimaal 6 jaar oud te zijn om zelf te mogen kajakken. Kinderen onder deze leeftijd mogen wel mee, maar moeten samen met een volwassene in een 2-persoonskajak. Ervaring voor deze tour is niet noodzakelijk.

Let op: je dient 24 uur voor aanvang van de tour de tour her te bevestigen op nummer: 001-407-344-0881. Let op: uitsluitend bereikbaar tijdens kantooruren.