• Wildlife - Redoubt Bay - Alaska - Doets Reizen
  ivanaf1.012,-
  Excursie in Anchorage - Alaska

  Redoubt Bay Bear Viewing Day Tour

  Vertrek met een watervliegtuigje vanaf Anchorage langs een zeer mooie route naar Cook Inlet aan de voet van de Aleutian Berg keten. Bij aankomst bij de Redoubt Bay Lodge ontmoet je een ervaren natuur gids die je vertelt over de wildernis in de omgeving en neemt je dan mee voor een "bear viewing"tour met een stop bij Wolverine Creek Cove. Vanaf het water heb je goed uitzicht op de beren in hun natuurlijke omgeving. Zwarte en bruine beren zijn vaak te zien dichtbij Wolverine Creek Cove tijdens de "zalmen trek".   Deze tour duurt ongeveer 6,5 uur waarvan 2 vlieguren. Je brengt ongeveer 3 uur door op het water om de beren goed te kunnen bekijken. Lunch is inbegrepen.

 • Arches National Park in Utah - Amerika Rondreis - USA - Doets Reizen - Foto Credits Jushia Sukoff
  ivanaf324,-
  Excursie in Arches National Park - Utah

  Combi Jeeptour Arches National Park & Canyonlands National Park

  Arches National Park- Een fantastische jeeptour per 4x4 met airco door Arches National Park. Je stopt onderweg bij een gigantische stenen boog, Home of Truth, Newspaper Rock en rijdt langs Indian Creek en Dugout Ranch. Verder naar het visitors Center en door naar Slat Creek. Het laatste deel gaat naar Horse Canyon, Castle Arch en Peek-A-Boo Springs.Canyonlands National Park- In een 4x4 rijd je door indrukwekkende Canyonlands National Park. Onderweg volop mogelijkheden voor fotostops voor de mooiste plaatjes. De gids vertelt je alles over de flora en fauna en het ontstaan van deze unieke rotsformaties. Geniet van het prachtige landschap en de vele verschillende kleuren. Een must voor hobbyfotografen. Vertrektijden: dagelijks om 07.00 uurDuur: een hele dagBijzonderheden: geschikt voor alle leeftijden. Exclusief toegang tot het nationale park, circa USD 15.- per persoon of toegang met een geldige nationale parken pas. De vanaf prijs is de prijs per persoon op basis van 2 personen. 

 • Wintersport - Aspen - Colorado - Amerika - Doets Reizen
  ivanaf379,-
  Excursie in Aspen - Colorado

  Skipas Aspen 6 dagen

  Dit lift ticket is geldig in Aspen Moutain, Aspen Highlands, Buttermilk Mountain en Snowmass. Deze skipas is 6 dagen geldig. Het seizoen in Aspen loopt van eind november tot half april. Aspen heeft 4 skigebieden: Snowmass, Aspen Mountain, Aspen Highlands en Buttermilk. Iedere berg of gebied heeft zo z'n eigen charme en kenmerken. Snowmass is erg groot met grote tegenstellingen van gemakkelijke tot zeer steile afdalingen. Buttermilk is voor beginners of gemiddelde skiërs een paradijs en voor snowboarders is er een snowboard park met diverse halfpipes. Aspen Higlands is een zeer spectaculaire berg met veel uitdagende afdalingen en alpine kommen met ongeprepareerde sneeuw. Aan de voet van Aspen Mountain ligt het centrum van Aspen, de High Speed Gondola brengt u in 14 minuten naar de top van deze berg. Aspen Mountain kenmerkt zich door de steilheid en is ook toegankelijk voor snowboarders. Met uw skipas heeft u toegang tot alle 4 skigebieden. Met de gratis skibus verplaatst u zich tussen deze gebieden. Kinderen tot en met 6 jaar krijgen een gratis skipas. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar gelden ook diverse acties, vraag naar de voor jullie geldende korting! 

 • Wintersport - Aspen - Colorado - Amerika - Doets Reizen
  ivanaf190,-
  Excursie in Aspen - Colorado

  Skipas Aspen 3 dagen

  Dit lift ticket is geldig in Aspen Moutain, Aspen Highlands, Buttermilk Mountain en Snowmass. Deze skipas is 3 dagen geldig.  Het seizoen in Aspen loopt van eind november tot half april. Aspen heeft 4 skigebieden: Snowmass, Aspen Mountain, Aspen Highlands en Buttermilk. Iedere berg of gebied heeft zo z'n eigen charme en kenmerken. Snowmass is erg groot met grote tegenstellingen van gemakkelijke tot zeer steile afdalingen. Buttermilk is voor beginners of gemiddelde skiërs een paradijs en voor snowboarders is er een snowboard park met diverse halfpipes. Aspen Higlands is een zeer spectaculaire berg met veel uitdagende afdalingen en alpine kommen met ongeprepareerde sneeuw. Aan de voet van Aspen Mountain ligt het centrum van Aspen, de High Speed Gondola brengt u in 14 minuten naar de top van deze berg. Aspen Mountain kenmerkt zich door de steilheid en is ook toegankelijk voor snowboarders. Met uw skipas heeft u toegang tot alle 4 skigebieden. Met de gratis skibus verplaatst u zich tussen deze gebieden. Kinderen tot en met 6 jaar krijgen een gratis skipas. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar gelden ook diverse acties, vraag naar de voor jullie geldende korting! 

 • Wintersport - Aspen - Colorado - Amerika - Doets Reizen
  ivanaf253,-
  Excursie in Aspen - Colorado

  Skipas Aspen 4 dagen

  Dit lift ticket is geldig in Aspen Moutain, Aspen Highlands, Buttermilk Mountain en Snowmass. Deze skipas is 4 dagen geldig.  Het seizoen in Aspen loopt van eind november tot half april. Aspen heeft 4 skigebieden: Snowmass, Aspen Mountain, Aspen Highlands en Buttermilk. Iedere berg of gebied heeft zo z'n eigen charme en kenmerken. Snowmass is erg groot met grote tegenstellingen van gemakkelijke tot zeer steile afdalingen. Buttermilk is voor beginners of gemiddelde skiërs een paradijs en voor snowboarders is er een snowboard park met diverse halfpipes. Aspen Higlands is een zeer spectaculaire berg met veel uitdagende afdalingen en alpine kommen met ongeprepareerde sneeuw. Aan de voet van Aspen Mountain ligt het centrum van Aspen, de High Speed Gondola brengt u in 14 minuten naar de top van deze berg. Aspen Mountain kenmerkt zich door de steilheid en is ook toegankelijk voor snowboarders. Met uw skipas heeft u toegang tot alle 4 skigebieden. Met de gratis skibus verplaatst u zich tussen deze gebieden. Kinderen tot en met 6 jaar krijgen een gratis skipas. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar gelden ook diverse acties, vraag naar de voor jullie geldende korting! 

 • Banff Sulphur Gondola - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf44,-
  Excursie in Banff National Park - Alberta

  Banff Gondola Sulphur Mountain

  Wil je genieten van een onvergetelijk uitzicht op Banff? Maak het jezelf makkelijk en ga per gondel naar de top van Sulphur Mountain. Je hoeft dan geen vermoeiende wandeling te maken. Per gondel ga je omhoog naar de top van Sulphur Mountain, waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over Banff, de bergen, Bow River en het Fairmont Banff Springs Hotel. Er is op de top ook een restaurant aanwezig waar je een hapje en een drankje kunt kopen.  Je kunt een korte wandeling via een fraai aangelegde boardwalk maken naar Samson's Peak voor een nog beter uitzicht. Let goed op, want diverse dieren laten zich hier ook graag zien! Periode: het hele jaar dagelijks geopend  

 • Bow River Ride - Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf61,-
  Excursie in Banff National Park - Alberta

  ​Bow River Ride Paardrijden 1-1,5 uur

  Maak een rit langs de rustige Bow River, een gebied met wilde dieren in de dichte moerassen en grasweiden. En als je omhoog kijkt, zie je misschien een adelaar of een havik door de lucht zweven. Rijd langs de historische grot the Cave & Basin, de geboorteplaats van Banff National Park. Hier omringen steile rotswanden de warmwaterbronnen van borrelend thermaal water. Terwijl je de kronkelige route van deze rit volgt, heb je de hele tijd een adembenemend uitzicht op de prachtige Rocky Mountains. Seizoen: medio april t/m medio oktoberVertrektijd: dagelijks, ieder uur van 10:00 uur tot 15:00 uur. Duur: circa 1 tot 1,5 uur Bijzonderheden: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Deze tour is geschikt voor beginners en experts. Niet geschikt voor mensen zwaarder dan 100 kg.

 • Sundance Loop Ride - Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf119,-
  Excursie in Banff National Park - Alberta

  Sundance Loop Ride Paardrijden 2-2,5 uur

  Tijdens deze twee uur durende rondrit verken je de prachtige delen van Banff National Park. Tijdens deze rit kun je dieren spotten die je misschien niet te voet zult tegenkomen. Rijd langs natuurlijke warmwaterbronnen met zwavel, terwijl je je een weg baant naar één van de meest nationale historische locaties van Banff: The Cave & Basin. Trek langs de rustige Bow River en geniet van een prachtig uitzicht over Bow Valley, voordat je de Sulphur Mountain beklimt. Daarna rijd je verder naar Windy Knoll, waar je fantastische foto's kunt maken van het weelderige landschap. Seizoen: eind april t/m begin oktoberVertrektijd: dagelijks om 12:30 uur Duur: circa 2 tot 2,5 uur Bijzonderheden: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Deze tour is geschikt voor beginners en experts. Niet geschikt voor mensen zwaarder dan 100 kg.

 • Lake Minnewanka Cruise - Doets Reizen - Banff National Park - Vakantie Canada
  ivanaf43,-
  Excursie in Banff National Park - Alberta

  Lake Minnewanka Cruise

  Voel de frisse berglucht, kijk uit naar wilde dieren en ga op avontuur op het grootste meer van Banff National Park. Stap aan boord van de legendarische Lake Minnewanka Cruise en verken dit schitterende gebied onder leiding van een deskundige gids en het comfort van een verwarmde, overdekte boot. Tijdens de boottocht zul je het indrukwekkende landschap zien en meteen iets leren over de omgeving. Onder leiding van deskundige kapiteins worden passagiers geïnformeerd over de geschiedenis, geologie, wilde dieren en andere fascinerende verhalen van en over Lake Minnewanka. De boottour duurt circa 1 uur zodat je op een efficiënte en speelse wijze kennis maakt met dit natuurgebied. Terug aan wal kunt je in de Black Anchor Snack Shop terecht voor een picknicklunch (niet inbegrepen) en een wandeling maken langs het meer. Voor een snack en drankjes kun je terecht in The Black Anchor Snack Shop. Toiletten zijn beschikbaar bij het parkeerterrein en er zijn meerdere picknick tafels te vinden langs de oever van Lake Minnewanka. Lake Minnewanka Cruise is te vinden aan de Lake Minnewanka Loop, een korte auto/camperrit van circa 15 minuten vanaf het centrum van Banff. We adviseren je ruim van te voren te vertrekken, want de Lake Minnewanka is een populaire plek met beperkte parkeermogelijkheden. In het hoogseizoen adviseren we zelfs al 2 uur van te voren te vertrekken om een tijdmarge te hebben voor het vinden van een parkeerplek. Er is genoeg te doen, je kunt bijvoorbeeld alvast een wandeling maken langs de oevers. Een andere optie is om het openbaar vervoer te gebruiken vanuit Banff. De Roam Transit bus (route 6) is een goed alternatief om parkeerproblemen te voorkomen.  Seizoen: 12 mei t/m 9 oktober (Let op: in het voor- en najaar kan Lake Minnewanka nog bevroren zijn. Mocht de Lake Minnewanka Cruise niet door kunnen gaan, ontvang je een refund)

 • Wintersport - Lake Louise - Banff - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf520,-
  Excursie in Banff Village - Alberta

  Private Ice Climbing Tour (Half Day)

  Leer in een halve dag ijsklimmen, een onvergetelijke ervaring! Een gecertificeerde gids leert je de basisprincipes van het ijsklimmen op een bevroren waterval. Om deel te kunnen nemen aan deze excursie dien je minstens 10 jaar oud te zijn. Alle klimuitrustingen zijn inclusief, maar zorg ervoor dat je jezelf warm genoeg aan kleed. Voor deze excursie word je bij je hotel opgehaald. Het betreft een privé tour. Je bent alleen met je eigen reisgezelschap. Deze prijs is op basis van 2 personen. Vertrektijden: dagelijks van 3 december 2020 tot en met 7 april 2021 om 08.00 uur of 12.30 uurDuur: circa 4 uurBijzonderheden: geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Zorg dat je je kleed naar de weersomstandigheden. 

 • Wintersport - Sneeuwscooter - Whistler - British Columbia - Canada - Doets Reizen
  ivanaf184,-
  Excursie in Banff Village - Alberta

  Paradise Basin Full-Day Snowmobile Tour

  Sneeuwscooters zijn een moderne manier van vervoer tijdens het winterseizoen in Canada. Geniet van de bus rit vanuit Banff naar Panorama en stap vervolgens over op de sneeuwscooter. Tijdens de busrit zie je het prachtige winterlandschap van de spectaculaire Canadese Rocky Mountains. Rond de middag wordt er gestopt voor een lunch (inclusief in deze excursie). De gids die meegaat met de tour kan je alles vertellen over de geweldige omgeving en als je geluk hebt kom je wildlife tegen. Aan het einde van de dag word je door de bus weer bij het hotel afgezet en heb je een geweldige dag achter de rug. Vertrek: dagelijks tussen 1 december 2023 t/m 10 april 2023 om 10:30 uurDuur: circa 10 uurBijzonderheden: Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om de sneeuwscooter te mogen besturen. Alle passagiers dienen minimaal 5 jaar oud te zijn. Inclusief transfer vanaf Banff/Canmore v.v. Hier wordt je tussen 07:00 en 08:00 uur opgehaald. Deze prijs geldt wanneer je met 2 personen één sneeuwscooter bestuurd. 

 • Wintersport - Banff - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf621,-
  Excursie in Banff Village - Alberta

  Skipas Banff/Lake Louise 6 dagen

  Dit lift ticket is geldig in Norquay, Sunshine en Lake Louise. Banff en Lake Louise vormen samen één groot skigebied en zijn onderverdeeld in 3 ‘kleinere’ skigebieden: Mount Norquay, Sunshine Village en Lake Louise. Het voordeel is dat je met je skipas toegang heeft tot alle 3 de skigebieden, zodat je niet elke keer een nieuwe pas hoeft te kopen.  Bij deze skipas ontvang je een gratis voucher voor de Banff Upper Hot Springs ook kun je met deze skipas gratis het Whyte Museum in Banff bezoeken.