• Wintersport - Sky Bistro - Banff - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf68,-
  Excursie in Banff Village - Alberta

  Sky Bistro Dinner Experience

  Dineren op grote hoogte! Per gondel reis je omhoog naar de top van de Sulphur Mountain. Hiervandaan heb je een panoramisch uitzicht over Banff, de bergen, Bow River en het Banff Springs Hotel. In de Sky Bistro krijg je een culinaire ervaring die net zo spectaculair is als de uitzichten. Het menu bestaat uit een zorgvuldige selectie van lokale producten en ingredienten.Tips voordat je gaat dineren:Diverse mooie wandelpaden vertrekken vanaf de top van Sulphur Mountain. Een van de meest populaire is de individuele loopbrug naar Sanson’s Peak. Meer avontuurlijke wandelaars kunnen de South East Ridge Trail proberen. Dit is een wandelpad dat langs de rand van de berg naar het zuiden loopt en je naar de ware top van Sulphur Mountain brengt. 

 • Wintersport - Banff - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf289,-
  Excursie in Banff Village - Alberta

  Skipas Banff/Lake Louise 4 dagen

  Dit lift ticket is 4 dagen geldig in Norquay, Sunshine en Lake Louise. Banff en Lake Louise vormen samen één groot skigebied en zijn onderverdeeld in 3 ‘kleinere’ skigebieden: Ski Banff @ Norquay, Sunshine Village en Lake Louise. Het voordeel is dat je met deze skipas toegang heeft tot alle 3 de skigebieden, zodat je niet elke keer een nieuwe pas hoeft te kopen. Bij deze skipas ontvang je een gratis voucher voor de Banff Upper Hot Springs ook kun je met deze skipas gratis het Whyte Museum in Banff bezoeken.  Deze 4 daagse skipas mag je in 6 dagen op maken. Je kunt dus 2 rustdagen in plannen.

 • Bend - Oregon - Doets Reizen
  ivanaf85,-
  Excursie in Bend - Oregon

  Cog Wild Mountainbike Tour - Bend OR

  Bend is prachtig gelegen tussen de bergen. Zomers is dit bij uitstek dé plek om te mountainbiken. Tijdens deze excursie wordt u per bus naar de berg gebracht. Hier wordt eerst een kleine loop gereden alvorens u "Down Hill" een route maakt door het bos. Excursie is onder begeleiding van gids en inclusief huur mountainbike, helm, water en een snack voor onderweg. U kunt om 9.00 uur of 13.00 uur vertrekken.

 • Wintersport - Big White - Kelowna - British Columbia - Canada - Doets Reizen
  ivanaf362,-
  Excursie in Big White - British Columbia

  Skipas Big White 6 dagen

  Dit lift ticket is 6 dagen geldig in Big White. Big White draagt niet voor niets de naam ‘Big’, want het is Canada’s grootste ski in / ski out resort en ‘White’ omdat hier jaarlijks gemiddeld ruim 7 meter droge, champagne poeder sneeuw valt. Big White is een familievriendelijk resort en ligt in het Monashee gebergte dat grenst aan de Canadian Rockies. Deze 6 daagse skipas mag in 7 dagen worden opgemaakt. Het is dus mogelijk om tussendoor 1 rustdag in te plannen indien gewenst. 

 • Wintersport - Big White - Kelowna - British Columbia - Canada - Doets Reizen
  ivanaf188,-
  Excursie in Big White - British Columbia

  Skipas Big White 3 dagen

  Dit lift ticket is 3 dagen geldig in Big White. Big White draagt niet voor niets de naam ‘Big’, want het is Canada’s grootste ski in / ski out resort en ‘White’ omdat hier jaarlijks gemiddeld ruim 7 meter droge, champagne poeder sneeuw valt. Big White is een familievriendelijk resort en ligt in het Monashee gebergte dat grenst aan de Canadian Rockies. De 3 daagse skipas mag in 4 dagen worden opgemaakt. Je kunt dus 1 rustdag in plannen indien gewenst. 

 • Boston - Massachusetts - Doets Reizen
  ivanaf44,-
  Excursie in Boston - Massachusetts

  Trolleytour Boston

  Tijdens deze trolleytour kom je langs de interessantste bezienswaardigheden van Boston: uiteraard worden Faneuil Hall, Paul Revere House, Quincy Market, Massachusetts State House, Copley Square, Newbury Street en Chinatown niet over geslagen. Er zijn 17 stops en de trolley vertrekt om de 30-60 minuten. Vertrektijden: dagelijks (met uitzondering van 1e kerstdag, thanksgiving day en Boston Marathon Day), vertrekt elk half of heel uur. Van december t/m 18 april 09.30 t/m 16.00 uur, 19 april t/m oktober 09.00 t/m 17.00 uur en november 09.00 t/m 16.00 uur. Duur: het ticket is de gehele dag geldig en de duur van de excursie is afhankelijk hoe vaak je in of uitstapt van de trolley.

 • Boston - Massachusetts - Doets Reizen
  ivanaf53,-
  Excursie in Boston - Massachusetts

  Whalewatch Boston

  Per catamaran ga je tijdens deze 3,5 uur durende excursie walvissen spotten. Met name de humpback whales leven in de buurt van Boston en Cape Cod. De cruise vertrekt om ca. 10.00 uur of 10.30 uur vanaf Long Wharf, op 1 blok lopen van Faneuil Hall. Vertrektijden: om 10.00 uur dagelijks. Andere tijden ook mogelijk maar afhankelijk van datum. Duur: circa 3,5 uur * *De locatie van de walvissen kan meer reistijd vergen, waardoor de reis langer dan drie uur duurt. Houd rekening met extra tijd in je planning.  De gemiddelde reistijd is tussen de 3,5 en 4 uur.

 • Boston - Massachusetts - Doets Reizen
  ivanaf55,-
  Excursie in Boston - Massachusetts

  Bike City View Tour Boston

  Een betere manier om Boston te leren kennen is er niet. Tijdens de tour vertelt de gids je alles over de diverse wijken en bezienswaardigheden. Uiteraard maak je onderweg vele stops zodat je de bijzondere wijken en bezienswaardigheden goed kunt bekijken. Fenway Park, de Boston Common, Back Bay, South End en de Charles River Esplanade zijn de plekken/wijken waar je onder andere door heen fietst.  Vertrektijden: dagelijks tussen 15 maart en 30 september om 10.00 uurDuur: circa 2.5 tot 3 uurAfstand: circa 16 km

 • Baseball - Boston - Massachusetts - Doets Reizen
  ivanaf38,-
  Excursie in Boston - Massachusetts

  Sport in Boston

  Het bekijken van een sportwedstrijd is een All-American Experience die je zeker niet mag missen. Er zijn veel mogelijkheden! Wat dacht je van honkbal, basketbal, American football of ijshockey? In Boston kan het allemaal! Klik deze excursie aan en onze verkoopmedewerkers nemen contact met je op over de sportwedstrijd van jouw voorkeur en de mogelijkheden. LET OP: prijzen zijn op aanvraag. De bekendste sport teams in Boston: Boston Red Sox (Honkbal - MLB) Boston Celtics (Basketbal - NBA) Boston Bruins (IJshockey - NHL) New England Patriots (American Football - NFL)

 • Calgary Stampede - Alberta - Canada - Doets Reizen
  ivanaf226,-
  Excursie in Calgary - Alberta

  Calgary Stampede: 2-DAY THRILL PACKAGE

  De Calgary Stampede is een rodeo-festival dat wordt gehouden in Calgary en is tevens het grootste jaarlijkse festival van Canada. Calgary toont in 10 dagen haar Wilde Westen Cowboyimago aan de wereld. Naast rodeo wedstrijden worden tijdens de Stampede ook spectaculaire shows, concerten, chuckwagon-races en tentoonstellingen gehouden van onder andere de lokale indianenstammen. Het festival wordt jaarlijks door meer dan één en een kwart miljoen mensen bezocht! Op de eerste vrijdag van de Calgary Stampede wordt er door de binnenstad van Calgary een parade gehoudenen op diverse plaatsen in de stad worden pannenkoeken voor ontbijt opgediend. Het park waar het merendeel van de festiviteiten opgediend. Het park waar het merendeel van de festiviteiten plaatsvinden, Stampede Park huist onder andere het Saddledome waar tijdens de Olympische Winterspelen van 1988 het kunstschaatsen en ijshockey plaatsvonden en dat tegenwoordig het thuisstadion is van het ijshockeyteam Calgary Flames.DATA 2021: 09 juli t/m 18 juliDATA 2022: 08 juli t/m 17 juliExtra inbegrepen CALGARY STAMPEDE pakket: 2 dagen toegang tot Stampede ParkGereserveerde stoel voor een avond bij de Chuckwagon Races & Grandstand ShowGereserveerde stoel voor een 'afternoon Rodeo Event'.Stampede evenementen programmaSkyride over Stampede ParkStampede Souvenir cowboy hatUitgebreid programma met vouchers en lokale informatie

 • Vissen Campbell River - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen
  ivanaf215,-
  Excursie in Campbell River - British Columbia

  Guided Fishing Tour Campbell River

  Tijdens deze Fishing Trip onder begeleiding van een ervaren gids vaar je de rijke wateren op in de omgeving van Campbell River en ga je zelf vissen in de bekende visregio’s van het land. Campbell River staat bekend om de aanwezigheid van veel vis wat vervolgens walvissen en andere dieren aantrekt. Per boot vaar je de Discovery Coast Passage op en tijdens de tocht kan de ervaren gids je vertellen over het vissen. Deze tour is geschikt voor zowel beginnende- of ervaren vissers. Aan bood zijn de benodigde materialen te vinden dus je hoeft zelf geen hengel mee te nemen. De vistour duurt ongeveer vier uur en vertrekt vanuit de Painter's Lodge in Campbell River. Dagelijks vertrek: 30 april t/m 31 augustus om 06:00 – 11:00 of 16:00 1 september t/m 30 september: om 07:00 – 12:00 of 15:00 1 oktober t/m 12 oktober: om 08:00 of 13:00 Duur: circa vier uur Bijzonderheden: Bij verblijf in Painter´s Lodge of April Point Resort & Spa. Let op! Je bent verplicht in het bezit te zijn van een vislicentie. Dit dien je vooraf via internet aan te vragen. Het aanvragen van deze licentie is geheel voor eigen rekening en verantwoordelijk. Meer informatie: https://recfish-pechesportive.dfo-mpo.gc.ca/nrls-sndpp/index-eng.cfm

 • Wildlife Campbell River - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen
  ivanaf133,-
  Excursie in Campbell River - British Columbia

  Whale Watching Killer Whales

  De zee bij Campbell River is rijk aan voedsel wat zorgt voor een grote aantrekkingskracht op Orka's. Tijdens deze circa vijf uur durende Orka Whale watching tour ga je per zodiac bootje het water op, op zoek naar deze prachtige dieren. De tour wordt uitgevoerd door ervaren gidsen en vertrekt vanuit April Point Resort of de Painter's Lodge. De focus ligt op het zien van Orka’s maar andere dieren zijn ook mogelijk. In de zomermaanden komen groepen orka’s naar Robson Bight en Telegraph Cove en ontmoeten daar groepen orka’s die permanent in dit gebied leven. Whale Watching is een van de meest unieke Canada belevenissen die je niet mag missen. De setting, ongerepte natuur, maken deze tour tot een feestje.  Vertrektijden: dagelijks tussen 1 juli en medio september om 08:00Duur: circa 5,5 uur Bijzonderheden: Bij verblijf in Painter´s Lodge of April Point Resort & Spa. Let op: kinderen moeten minstens 8 jaar en 122 cm lang zijn.