Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Lava Field Buggy Tour

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Deze buggytour in IJsland biedt de perfecte combinatie van avontuur, verkenning en verbluffende natuurlijke schoonheid. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten en die je niet wilt missen. Met de Lava Field Buggy Tour ontdek je de mooiste landschappen en natuur van IJsland terwijl je in een buggy rijdt. Een groot deel van het unieke terrein van IJsland, zijn de lavavelden. Met de juiste weersomstandigheden kan je zelfs stoom de lucht in zien gaan, wat James Bond-achtige scènes oplevert. Deze tour is inclusief een gids.

Minimale leeftijd: 6 jaar – waarbij de bestuurder 17 jaar of ouder moet zijn en moet beschikken over een geldig rijbewijs.

Duur: circa 2 uur in de buggy – 3,5 uur in totaal met de transferservice.

Transfer: de tour is inclusief transferservice van en naar Reykjavik. Dat kan vanuit het hotel of bij een dichtbijgelegen bus stop. Zie www.busstop.is welke stop het dichtstbijzijnde is voor jou. Als je op eigen gelegenheid naar het meeting point wilt gaan, is het belangrijk om dit aan ons door te geven. Het meeting point ligt op 15 minuten rijden van Reykjavik.

Periode: circa 1 mei tot circa 30 november.

Inclusief: uitrusting (overal, helm, skimasker en handschoenen) en Engelstalige gids.

Prijs: de prijzen zijn per persoon. Je kunt de buggy delen met maximaal twee personen of je kunt hem alleen besturen. Houdt er dan wel rekening mee dat er een single-rider toeslag bovenop komt. Deze toeslag is bij deze excursie €75.

Reizen met deze excursie