Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Medium Adventure Rafting bij Ottawa

Ottawa - Ontario

Raften in Canada? Tijdens deze circa 6 uur durende excursie bij
Ottawa trotseer jij per raft, onder begeleiding van een gids, de 'woeste' Ottawa River. Deze activiteit is uitermate geschikt voor avonturiers die ervan houden om een kick te krijgen. Ten noordwesten van de Canadese hoofdstad baant de machtige Ottawa River zich een weg door de Canadian Shield. Deze rivier vormde eeuwenlang een natuurlijke snelweg voor de First Nations en tijdens latere periodes ook een belangrijke route voor bonthandelaars en houthakkers. Tegenwoordig heeft de Ottawa River een enorme aantrekkingskracht op avontuurlijke reizigers die de uitdagende stroomversnellingen van deze rivier proberen te trotseren tijdens een rafting excursie. Met deze Medium Adventure rafting excursie leg je samen met een ervaren gids een traject af van circa 12 kilometer per raft op de Ottawa River, waarbij stroomversnellingen worden afgewisseld door kalm vaarwater en door prachtige zandstranden langs de rivieroevers. Deze excursie is geschikt voor mensen met of zonder rafting ervaring en biedt dus een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de natuurlijke schoonheid van de Ottawa River en de omgeving. Voorafgaand aan de tocht ontvang je ter plaatse de benodigde
uitrustingen en tevens krijg je een korte introductie van de gids. Na afloop van deze enerverende rafting excursie vaar je met de Pontoon Boat terug naar het OWL Resort, onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd van de barbecue.

Liever iets rustiger vaarwater? Kies dan de Soft adventure variant!

Bijzonderheden: alle deelnemers dienen een lichaamsgewicht van minstens 41 kilo te hebben om deel te kunnen nemen aan deze rafting excursie.
Seizoen: vanaf circa medio mei t/m circa medio september
Vertrek:
dagelijks, check-in om 08:30 uur op doordeweekse dagen & check-in om 07:15 uur op weekenddagen

Reizen met deze excursie