Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Volcanic Springs ATV Tour

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Ga op een avontuurlijk excursie met de Volcanic Springs ATV Tour waar je met een quad (ATV) door lavavelden en geothermische warmwaterbronnen rijdt. Tijdens deze 3 uur durende tour reis je naar het actieve vulkanische gebied Hengill. Er zijn al zo'n 2000 jaar geen uitbarstingen meer geweest, maar toch is het gebied bedekt met lavavelden en zie je overal om je heen hete dampen en bronnen uit het aardoppervlak opborrelen te midden van de uitgestrekte, met lava gevulde landschappen. Dit is de ultieme manier om het vulkanische landschap van IJsland te ontdekken.

Minimale leeftijd: 6 jaar – waarbij de bestuurder 17 jaar of ouder moet zijn en moet beschikken over een geldig rijbewijs.

Duur: circa 3 uur op de quad – 4,5 uur in totaal met de transferservice.

Transfer: de tour is inclusief transferservice van en naar Reykjavik. Dat kan vanuit het hotel of bij een dichtbijgelegen bus stop. Zie www.busstop.is welke stop het dichtstbijzijnde is voor jou. Als je op eigen gelegenheid naar het meeting point wilt gaan, is het belangrijk om dit aan ons door te geven. Het meeting point ligt op 15 minuten rijden van Reykjavik.

Periode: circa 1 mei tot circa 30 november (onder voorbehoud van weersomstandigheden).

Inclusief: uitrusting (overal, helm, skimasker en handschoenen) en Engelstalige gids.

Prijs: de prijzen zijn per persoon. Je kunt de quad delen met maximaal twee personen of je kunt hem alleen besturen. Houdt er dan wel rekening mee dat er een single-rider toeslag bovenop komt. Deze toeslag is bij deze excursie ongeveer €75.

Reizen met deze excursie