De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Wandeling Boston - Verhalen over de Freedom Trail

Boston - Massachusetts

Er is zo veel meer aan Boston's Freedom Trail dan alleen de beroemde locaties die in elke brochure en gids worden belicht. Ga mee met een lokale gids om de verhalen te horen en te leren over de mensen die Boston tot een van de belangrijkste steden in de Amerikaanse geschiedenis hebben gemaakt! Van het perspectief van de Bostonianen achter de beruchte Boston Tea Party tot het verhaal van James Otis en zijn onsterfelijke zin "No taxation without representation" in Faneuil Hall.

Hoor hoe een onbekende kunstenaar het verhaal van de Boston Massacre beïnvloedde en ontdek wie van de Founding Fathers de allereerste openbare school in het land bezocht. De gids brengt je op de hoogte van het dagelijkse leven van de Bostonianen uit het Revolutie-tijdperk en hoe de omstandigheden waren voor de Britse soldaten die kampeerden op Boston Common. Onderweg geniet je van een verrassende lokale traktatie, zodat je genoeg energie hebt om alles te leren over de Freedom Trail!

Hoogtepunten tijdens deze wandeling:

  • Wandel langs Boston's iconische Freedom Trail en hoor verhalen over de Founding Fathers en hun invloed op de Amerikaanse geschiedenis.
  • Leer over de mensen achter beroemde gebeurtenissen zoals de Boston Massacre en de Boston Tea Party en de rol die zij speelden bij het ontketenen van de Amerikaanse Revolutie
  • Stel je voor hoe het leven was als een Britse soldaat die in een tent woonde terwijl je door het pittoreske Boston Common wandelt.
  • Garden - waar de lokale bevolking al bijna 200 jaar van geniet.

Duur:2 uur
Dag van de week: Dagelijks
Aanvangstijd: 13.00 uur, 16.00 uur
Ontmoetingsplaats:
Samuel Adams Statue (voor het standbeeld),
6 Faneuil Hall Square, Boston, MA, 02109

Bijzonderheden:
Dit is een privé wandeling. De prijs op de website is gebaseerd op 2 personen. Wanneer je met 3 of 4 personen de excursie boekt zal de prijs per persoon verlagen. 

Inbegrepen:
Lokale gids en een speciale Boston traktatie.

Niet inbegrepen:
Extra eten en drinken, souvenirs, fooien en fooien voor de gids.

Reizen met deze excursie