Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Wandeling Philadelphia - Geschiedenis, highlights & Revolutie

Philadelphia - Pennsylvania

Philadelphia wordt algemeen beschouwd als een van Amerika's meest historische steden, en met reden! Dit is de stad waar de Onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet werden geboren. Philly was de hoofdstad van Amerika voordat Washington DC bestond. Hier werd de Amerikaanse vlag gemaakt, hier bewees Ben Franklin dat bliksem elektriciteit was, en hier luidde en kraakte de iconische Liberty Bell. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Philadelphia de Verenigde Staten van Amerika mede vorm heeft gegeven. Maak een wandeling met een gids door Independence National Park, langs de geplaveide straten van Old City, langs gebouwen, standbeelden en monumenten. De lokale gids zal de feiten van de fictie scheiden en je zult versteld staan van het opmerkelijke verleden van Philadelphia.

Hoogtepunten tijdens deze wandeling:

  • Bezoek Independence National Historical Park en hoor de verhalen achter de locaties van het park en de beroemde figuren die in het gebied leefden tijdens de Amerikaanse Revolutie.
  • Verken enkele van de minder bekende plekken in Old City en het Historic District - van pocketparken tot fascinerende standbeelden en verrassende lokale kunst.
  • Wandel door de uitgestrekte Independence Mall waar historische gebeurtenissen het hedendaagse Philly en de Verenigde Staten hebben gevormd.
  • Toegang tot een modern museum en zie een live demonstratie over George Washingtons Oorlogstent en de belangrijke rol die deze speelde tijdens de Amerikaanse Revolutie.
  • Maak kennis met een lokale non-profit; een donatie aan deze gemeenschapsorganisatie is ook inbegrepen in je tourticket.

Duur: 2,5 uur
Dag van de week: Dagelijks
Aanvangstijd: 10:30 uur, 14:00 uur
Ontmoetingsplaats:
Signers Garden, Chestnut Street

Inbegrepen:
Lokale, Engelssprekende gids, toegang tot een demonstratie in het Museum van de Amerikaanse Revolutie, een donatie aan een lokale gemeenschapsorganisatie, en National Park Service Fee voor begeleide groepen.

Niet inbegrepen:
Extra eten en drinken en fooien

Reizen met deze excursie