Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Familievakanties in Florida

Geniet van parelwitte zandstranden, tropische bloemen, spectaculaire pretparken en unieke excursies tijdens een Family VillaTrip Florida. Florida is de ultieme bestemming voor families. De grote afwisseling en variatie zorgen ervoor dat het gezin zich geen moment hoeft te vervelen. De kinderen vermaken zich heerlijk bij het zwembad of op het strand en de ouders hebben eindelijk tijd om eens een boek uit te lezen.

Bekijk onze familievakanties in Florida

Villa's met privé zwembad

Een villa huren in Kissimmee (Orlando), Florida is een heerlijk relaxte manier van vakantie vieren. Je hebt een eigen villa met privé-zwembad tot je beschikking. Met de inbegrepen huurauto kun je Florida goed leren kennen en doen waar je zin in hebt! Aan het eind van iedere dag kun je weer in je 'eigen' heerlijke bed liggen. Het leuke is, je kunt een specifieke villa uitzoeken die geheel aan jouw wensen voldoet!

Villa Orlando - Florida - Doets Reizen

Pretparken & Fun

Florida is natuurlijk de bestemming voor actie en fun. In Orlando alleen al vind je tientallen attractieparken. Naast Disney, Universal en SeaWorld zijn er ook nog tal van kleinere attractie parken. Hoe groot of hoe klein jouw kinderen ook zijn, er is altijd een geschikt park te vinden. Ook andere activiteiten als fietstours en kajaktours maken jou Family VillaTrip Florida compleet.

Waterpark Aquatica Orlando - Florida - Doets Reizen

Maatwerk & Professioneel advies

Een professioneel advies nodig voor jouw Family VillaTrip Florida? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten. Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over deze zonnige bestemming. Op onze website geen passende reis gevonden? Geen nood, al onze reizen zijn op maat aanpasbaar naar jouw specifieke wensen.

Uitgelichte familievakanties in Florida

Logo Doets Reizen

Familievakanties in Florida