Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Familievakanties in Noordoost Amerika

Misschien denk je bij een vakantie met het gezin niet meteen aan de steden New York, Washington of Boston. Maar ook de grote stad heeft mogelijkheden genoeg wanneer je reist met (kleine) kinderen. Er zijn tal van kindvriendelijke musea, excursies en andere activiteiten te vinden in deze steden. Geniet bijvoorbeeld met het hele gezin van een picknick in Central Park in New York.

Bekijk onze familievakanties in Noordoost Amerika

Kindvriendelijke accommodaties

Ook in de grote steden zijn echte familie vriendelijke accommodaties te vinden. Wij hebben een aantal prachtige appartementen voor onze familievakanties Oost Amerika geselecteerd. Deze appartementen beschikken over meerdere slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Kijk zelf nog even tv of maak een planning voor de volgende dag, terwijl de kinderen al heerlijk liggen te slapen.

Washington D.C. - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheidenpakket

Alle leuke plekjes die je samen met jou gezin moet ontdekken tijdens een familievakantie Oost Amerika lees je terug in onze uitgebreide reisbescheiden pakket. In onze eigen gemaakte TripTips lees je unieke insider tips over de leukste restaurants, kindvriendelijke musea en andere must do's.

Maatwerk

Al onze familievakanties Oost Amerika zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke reisplannen. Een dagje langer, een dagje korter of de reis combineren met een andere stad? Het kan allemaal. Vraag één van onze reisspecialisten naar de mogelijkheden. Zij staan voor je klaar om de ultieme droomreis voor jouw gezin samen te stellen.

Uitgelichte familievakanties in Noordoost Amerika

Logo Doets Reizen

Familievakanties in Noordoost Amerika