Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Familievakanties in Oost Canada

Een Family Trip Oost Canada is genieten met het gehele gezin van geweldige natuur en prachtige steden. De afwisseling is groot en het reistempo ligt laag. De accommodaties beschikken over veel faciliteiten en activiteiten. Al deze aspecten maken dit tot een vakantie om nooit te vergeten. Tijdens een Family Trip Oost-Canada sla je natuurlijk Montreal, Ottawa en de Niagara Falls niet over!

Neem contact met ons op voor vragen over familievakanties in Oost Canada

Aangepast reistempo & afwisseling

Reizen met (kleine) kinderen is anders dan reizen zonder kinderen. Dat weten wij bij Doets Reizen heel goed. Het reistempo van onze familievakanties Oost Canada zijn hierop aangepast. De afstanden zijn korter en ook verblijf je langer op de locaties, zodat er rust gecreëerd wordt en je samen met het gezin kan genieten bij het zwembad of het meer. De afwisseling tussen steden en natuurgebieden maken deze reizen voor iedereen in het gezin interessant.

Algonquin Provincial Park - Ontario - Canada - Doets Reizen

Unieke accommodaties

In het oosten van Canada zijn veel unieke accommodaties gelegen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Elmhirst Resort en het Le Windigo. Deze accommodaties zijn perfect voor gezinnen. De vele faciliteiten en activiteiten zorgen ervoor dat het gehele gezin geniet en je samen nog vele jaren terug denkt aan deze geweldige familie vakantie.

Le Village Windigo - Quebec - Canada - Doets Reizen

Eigen ervaring & maatwerk

Veel van onze reisspeciallisten beschikken zelf over reiservaring in Oost Canada en weten ook hoe het is om met (kleine) kinderen op reis te gaan. Zij kunnen je daarom alle ins en outs vertellen en zo jouw droomreis realiseren. Mochten onze zorgvuldige rondreizen niet geheel aan jouw wensen voldoen, neem dan contact op met één van onze reisspecialisten om deze reis op maat aan te laten passen of een geheel nieuwe reis samen te stellen.

Uitgebreid reisbescheiden pakket

Wanneer je een Family VillaTrip Oost Canada bij Doets Reizen boekt, krijg je ruim voor vertrek een zeer uitgebreid reisbescheidenpakket toegestuurd. In dit reisbescheidenpakket zitten onder andere onze TripTips, hierin staan alle must do bezienswaardigheden vermeldt, die jouw vakantie in Oost Canada extra leuk maken.

Logo Doets Reizen

Familievakanties in Oost Canada