Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Familievakanties in West Amerika

Een Family VillaTrip West-Amerika is genieten voor het hele gezin! Natuurlijk ga je tijdens deze geweldige rondreizen naar steden als San Francisco en Las Vegas. Maar ook prachtige nationale parken als Death Valley, Yosemite en Zion mag je niet overslaan!

Kindvriendelijke routes

Alle routes van de Family VillaTrips West Amerika zijn speciaal afgestemd op het reizen met (kleine) kinderen. Extra rustdagen en niet al te lange reisafstanden zorgen ervoor dat het hele gezin het reistempo kan bij houden. De grote afwisseling tussen bruisende steden, prachtige kusten, diepe canyons en alpine gebieden, zorgen ervoor dat de reizen ook voor de allerkleinste interessant blijven.
Yosemite National Park - California - Doets Reizen

Kennis & Ervaring

Onze reisspecialisten geven je op basis van hun eigen ervaringen het beste advies. Samen met hen stel je jouw droomreis samen. Onze reisspecialisten kennen de bestemming als geen ander. Ook hebben vele van hen ervaring met het reizen met (kleine) kinderen. Een beter advies kan je dus niet krijgen.
Yosemite Valley - Yosemite National Park - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheiden pakket

Om ter plaatse nog meer uit jouw vakantie te halen, ontvang je vooraf aan jou Family VillaTrip West Amerika een uitgebreid reisbescheiden pakket. Dit pakket bevat heel veel tips en insider tips over wat jullie als gezin tijdens jullie droomreis kunnen gaan doen en zien. Deze tips staan beschreven in onze zelf samengestelde TripTips en zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Uitgelichte familievakanties in West Amerika