Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Familievakanties in West Amerika

Een Family VillaTrip West-Amerika is genieten voor het hele gezin! Natuurlijk ga je tijdens deze geweldige rondreizen naar steden als San Francisco en Las Vegas. Maar ook prachtige nationale parken als Death Valley, Yosemite en Zion mag je niet overslaan!

Bekijk onze familievakanties in West Amerika

Kindvriendelijke reis in West-Amerika

Alle routes van de familievakanties West Amerika zijn speciaal afgestemd op het reizen met (kleine) kinderen. Extra rustdagen en niet al te lange reisafstanden zorgen ervoor dat het hele gezin het reistempo kan bijhouden. De grote afwisseling tussen bruisende steden, prachtige kusten, diepe canyons en alpine gebieden, zorgen ervoor dat de reizen ook voor de allerkleinste interessant blijven.

Yosemite National Park - California - Doets Reizen

Reisorganisatie Familievakantie West-Amerika

Onze reisspecialisten geven je op basis van hun eigen ervaringen het beste advies. Samen met hen stel je jouw droomreis samen. Onze reisspecialisten kennen de bestemming als geen ander. Ook hebben vele van hen ervaring met het reizen met (kleine) kinderen. Een beter advies kan je dus niet krijgen.

Yosemite Valley - Yosemite National Park - Doets Reizen

Persoonlijke reis-assistent in je broekzak

Tijdens je reis toegang tot al jouw reisinformatie? Reisroutes aanvullen met bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken? Handige informatie om je reis zorgvuldig voor te bereiden? Het kan allemaal met de onlangs gelanceerde en het vernieuwde Mijn Doets Reizen reisplatform. Exclusief voor klanten van Doets Reizen.

Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Uitgelichte familievakanties in West Amerika

Logo Doets Reizen

Familievakanties in West Amerika