De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Familievakanties in West Canada

Genieten met het hele gezin! Dat is een familievakantie West-Canada via Doets Reizen. Reis vanuit Vancouver of Calgary door de Canadese Rockies. Bezoek hier de prachtige Nationale Parken als Banff en Jasper, maar sla ook zeker Vancouver Island met Victoria en het Pacific Rim National Park niet over.

Bekijk onze familievakanties in West Canada

Afwisseling en rust

Een familievakantie West Canada is volledig afgestemd op het reizen met kleine kinderen. De routes die je dagelijks zult rijden zijn korter dan in onze andere autorondreizen. De routes zijn zeer divers, steden en natuurgebieden wisselen elkaar in een rap tempo af. Hou je ogen open en ga met zijn allen op zoek naar de beren, walvissen en andere wilde dieren die je in West Canada tegen zult komen. Ook verblijf je vaak wat langer op één en dezelfde plek, zo hoef je niet elke dag op pad als je dit niet wilt.

Jasper National Park Wildlife - Alberta - Canada - Doets Reizen

Kindvriendelijke accommodaties

De accommodaties waar je verblijft tijdens een familievakantie West Canada passen perfect bij het reizen met (kleine) kinderen. Waar mogelijk beschikken deze accommodaties over meerdere slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Dus ook als jouw reisgezelschap of gezin uit meer dan vier personen bestaat is het vaak mogelijk om met zijn allen in één appartement of huis te verblijven.

Ten-ee-ah Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Maatwerk & Ervaring

Elk gezin is anders en dat weten wij bij Doets Reizen. Daarom zijn al onze reizen aanpasbaar naar jouw specifieke wensen. Onze reisspecialisten geven jou graag een persoonlijk advies om een familievakantie West Canada tot een droomreis te maken. Zij vertellen je graag waar je samen met het gezin moet zijn om te lunchen of waar je moet zijn voor de mooiste meren.

Unieke Excursies

De meeste kinderen zijn gek op dieren. In West Canada kom je tijdens een familievakantie als je geluk hebt heel veel verschillende dieren tegen. Om de kans op het zien van Wildlife te vergroten is een excursies vaak een echte must do. De gidsen weten namelijk precies waar de dieren zich meestal bevinden. Onze reisspecialisten adviseren je graag welke van onze unieke excursies geschikt zijn voor jouw gezin.

Orka's spotten Victoria - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte familievakanties in West Canada

Logo Doets Reizen

Familievakanties in West Canada