Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Familievakanties in West Canada

Ontdek het ultieme familiemoment tijdens een onvergetelijke familievakantie in West-Canada, met Doets Reizen als jouw vakantie expert! Vertrek vanuit het fraaie Vancouver of het energieke Calgary, en laat je betoveren door de adembenemende Canadese Rockies. Verken de schitterende Nationale Parken, waaronder Banff en Jasper, en vergeet zeker niet de magie van Vancouver Island te ervaren, met het betoverende Victoria en het adembenemende Pacific Rim National Park. Ook kun je talloze excursies ondernemen die geschikt zin voor het gezin. Denk aan beersafari's, walvis boottochten en meer.

Bekijk onze familievakanties in West Canada

Avontuur op maat voor jonge ontdekkingsreizigers

Op zoek naar een familiereis die perfect is afgestemd op het reizen met kleine kinderen? Onze West-Canada familievakanties bieden kortere dagelijkse reisafstanden en een gevarieerde mix van steden en natuurgebieden. Houd je ogen open voor ontmoetingen met beren, walvissen en andere wilde dieren die dit prachtige gebied thuis noemen. Bovendien geniet je van langere verblijven op dezelfde plekken, zodat je niet elke dag onderweg hoeft te zijn als je dat niet wilt.

Tyax Wilderness Resort - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Comfortabel en kindvriendelijk verblijf

Tijdens je familievakantie in West-Canada bieden onze accommodaties de perfecte setting voor gezinnen, zelfs als je reist met (kleine) kinderen. Veel van deze verblijfplaatsen beschikken over meerdere slaapkamers en volledig uitgeruste keukens, waardoor zelfs grotere gezelschappen van vier of meer personen samen in een appartement of huis kunnen verblijven. Het is van groot belang dat we jouw specifieke wensen in kaart brengen, zodat we een reisvoorstel kunnen samenstellen dat perfect aansluit op jouw behoeften en verwachtingen. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

Fairmont Chateau Lake Louise - Alberta - Canada - Doets Reizen

Laat ons jouw droomreis ontwerpen

Bij Doets Reizen begrijpen we dat elk gezin uniek is. Daarom passen we al onze reizen aan jouw specifieke wensen aan. Onze deskundige reisspecialisten staan klaar om je persoonlijk advies te geven en jouw familievakantie in West Canada om te toveren tot een onvergetelijk avontuur. Ontdek de beste plekjes om met het gezin te lunchen en waar je de prachtigste meren kunt bewonderen. Plan alvast een afspraak met ons in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Doets Reizen - Kantoor Doets Reizen - Werken bij Doets Reizen - Reisorganisatie Doets Reizen

Unieke excursies en dieren spotten

Kinderen en tieners zijn dol op avontuur, en tijdens een familievakantie in West Canada heb je geluk! Hier kun je een overvloed aan verschillende wilde dieren tegenkomen en te spectaculaire excursies en tours ondernemen. Voor een grotere kans op het spotten van wildlife is een excursie vaak een absolute must. Onze reisspecialisten staan paraat om je te adviseren over welke unieke excursies het meest geschikt zijn voor jouw gezin. Kom oog in oog te staan met de natuurlijke pracht van West Canada.

Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte familievakanties in West Canada

Logo Doets Reizen

Familievakanties in West Canada