Bosbranden Jasper Meer info

Frankrijk Blog

Op vakantie naar Frankrijk klinkt misschien niet heel bijzonder, maar waarschijnlijk weet je dan nog niet wat je te wachten staat. Een rondreis door Frankrijk brengt je langs echte pareltjes, denk aan de Franse chateaus, ruige kusten en bijzondere dorpen met een middeleeuwse uitstraling. Laat je adviseren tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze reisadviseurs.

Onze persoonlijke reiservaringen in Frankrijk

Frankrijk is een prachtig land om door heen te reizen. Om een idee te krijgen welk gedeelte jij van Frankrijk wilt bezoeken hebben wij onze reiservaringen beschreven. Denk aan dat leuke restaurant, een perfecte wandel locatie of een museum dat je volgens ons niet mag missen. Ontdek onze reiservaringen van Frankrijk op de Doets Experience en op onze Doets reisblog

Reizen naar Frankrijk

Het is mogelijk om op verschillende manieren aan je reis naar Frankrijk te beginnen. Kies ervoor om met de trein, auto of het vliegtuig Frankrijk binnen te komen. Wij zorgen dat de huurauto klaar staat op het station of de luchthaven waar jij aankomt. Zo kan je gelijk beginnen aan jouw autorondreis door Frankrijk. 

TGV Bordeaux Frankrijk Doets Reizen

Complete rondreizen door Frankrijk

Toeren door Frankrijk is natuurlijk al een geweldige ervaring. Maar maak de reis nog unieker door het toevoegen van de juiste excursies en accommodaties. Wij zorgen ervoor dat je meerdere dagen op een bestemming kan blijven zodat jij optimaal kan genieten van de omgeving. 

Mont Saint Michel |Frankrijk | Doets Reizen

Reisadvies voor Frankrijk bij Doets Reizen

Kom langs op het kantoor van Doets Reizen of maak een telefonische afspraak om jouw wensen voor een vakantie naar Frankrijk met ons door te nemen. Wij zorgen ervoor dat het bezoek aan de prachtige chateaus gecombineerd wordt met een heerlijk diner en de gids de volgende dag klaar staat om jullie een rondleiding te geven door het Franse stadje. Vive la France!

Eiffeltoren in Parijs - Vakantie Frankrijk - Doets Reizen

Uitgelichte reizen