Bosbranden Jasper Meer info

Goedkope vakantie Verenigde Staten

Altijd al gedroomd over een autorondreis of camperrondreis door de Verenigde Staten? Met een Amerikaanse wagen of camper door de uitgestrekte landschappen, over de wereldberoemde route 66 of langs de vele nationale parken. Hier geven we je alle tips voor een goedkope vakantie door de Verenigde Staten.

Mooiste steden in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten staan bekend om de meest bruisende steden. Bezoek tijdens je rondreis door het westen van Amerika zeker San Francisco. Niet alleen om de wereldberoemde Golden Gate Bridge, maar ook om de sfeervolle wijken als Haight Ashburry en The Mission.
Hier mag je ook de indrukwekkende steden Los Angeles en Las Vegas niet missen. Wij tippen naast andere grote steden als New York, Washington, Boston en Miami ook mooie bestemmingen waar je misschien niet direct aan denkt. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar Chicago, Philadelphia, Seattle en Memphis.

Golden Gate Bridge - San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

Indrukwekkende Nationale Parken

Amerika ligt bomvol natuurgebieden en Nationale Parken. Of je nu een flinke wandeling wilt maken door Bryce national park, een kanotocht door Everglades national park, een route wilt rijden langs prachtige uitzichten door Yosemite national park of liever per buggy over zandduinen in White Sands national park, over het gehele land kun je diverse activiteiten plannen.  Doets Reizen kent alle hotspots in de nationale parken en helpt je de activiteit plannen die bij jou past.

Crater Lake National Park - Oregon - Doets Reizen

Bucketlist activiteiten tijdens je rondreis Amerika

Amerika is het land van 'The American Dream' . Ook tijdens jouw vakantie door Amerika kun je je eigen dromen waarmaken. Doets Reizen regelt echte bucketlist activiteiten voor je. Wat dacht je van een helikoptervlucht over de Grand Canyon, zwemmen met haaien en dolfijnen in het wild op Hawaii, trouwen in Las Vegas door Elvis Presley, een walvistocht vanuit Boston of een honkbal- of basketbalwedstrijd van je favoriete Amerikaanse sportteam.

Canyonlands National Park - Utah - Doets Reizen

Accommodaties tijdens je rondreis door Amerika

Doets Reizen zorgt voor goede accommodaties met de beste ligging. Het laatste wat je wilt is na een indrukwekkende dag in een matig hotel aankomen. Doets Reizen selecteert het aanbod in hotels zelf en zorgt ervoor dat jij op de beste locaties overnacht. Geen lange reistijd naar de hotspot, maar verblijf in of nabij de mooiste bezienswaardigheden. Naast hotels kun je ook kiezen voor een verblijf in lodges, glampingtenten of ranches. Kies je voor een camperrondreis helpen we je met het uitzoeken van de beste campings.


Glamping - Amerika - Doets Reizen

Alle mogelijkheden voor een goedkope rondreis door Amerika

Amerika is het land bij uitstekend om een rondreis per auto, camper of motor te maken. Van de prachtige herfstkleuren van New England in het oosten, naar de zwoele muzieksteden als Memphis en New Orleans in het zuiden. Van natuurparken als Glacier national park en Badlands national park in het noorden naar de stranden vol surfers in Californië in het westen. Kies voor een rondreis met eigen vervoer welke bij jou past.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Of je nu een korte trip boekt of een gehele rondreis van meerdere weken, Doets Reizen zorgt ervoor dat jij het meeste uit je reis haalt. Niet alleen zorgen we voor het beste voertuig dat bij jou past, inclusief complete verzekering zodat je daar geen omkijken meer naar hebt, ook reserveren we de beste overnachtinglocaties en excursie voor je. Doets Reizen zorgt er voor dat een reis altijd op jouw wensen afgestemd is en dat jij ter plaatse altijd op de eerste rij zit, zoals wij noemen Very VIP!

North Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen