Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Golfvakanties in West Amerika

Gewéldige combi...! Golfen én rond toeren door West-Amerika. Geniet van de prachtige natuur en bruisende steden in West- Amerika en speel, tussendoor, op uitdagende banen met een uitstekend golf- en serviceniveau. Met het wereldberoemde Pebble Beach als onvergetelijk hoogtepunt.

Unieke reisbescheiden incl. golfballen en tees

Ongeveer 6 weken voor vertrek ontvang je het verrassende zeer uitgebreide reisbescheidenpakket. Over elke staat die je bezoekt vind je onze persoonlijk geschreven TripTip boekjes. Je zult geen hoogtepunt missen door deze unieke reisgidsen. Ook ontvang je golfballen en tees, zodat je direct een balletje kunt slaan.

Tee times

In overleg met jou reserveren wij de tee times op 18 holes golfbanen met 72 par. De banen zijn uitdagend en uitmuntend van kwaliteit. Bij elke golfbaan reserveren wij ook direct een golfcart voor je, wel zo makkelijk!
Napa - Chardonnay Golf Club - Golfen California - Amerika - Doets Reizen

Golf op unieke locaties

Golf op unieke locaties! Het wereldberoemde Pebble Beach mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze golfreis. Deze uitdagende golfbaan ligt aan de Pacific Ocean, prachtig! Golf tussen en langs de uitgestrekte wijnvelden in Napa Valley en naast de prachtige meren in Palm Springs. Wat een fantastische ervarignen.
Pebble Beach - Golf - Golfen California - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte golfvakanties in West Amerika