Bosbranden Jasper Meer info

Grand Hotel des Terreaux - Lyon

Een van de oudste historische hotels in Lyon is hotel Le Grand Des Terreaux. Het hotel is een oud 19e-eeuws gebouw met een prachtige Franse charme gelegen midden in het centrum van Vieux Lyon in het Presquîle. Op loopafstand van het hotel vind je de mooiste winkels, Opéra de Lyon en Musée des Beaux Arts. Het charmante hotel beschikt over “ontspanningsbaden” waar je de muren van de oude kerk terugvind, ideaal om na een lange dag in Vieux Lyon te ontspannen. Ook heeft het hotel een lounge die geïnspireerd is op de metalen architectuur van de "Eiffeltoren”. De bar van het hotel "Côté Entracte" is in een Art Deco stijl ingericht waar je terecht kunt voor een drankje of een kop koffie. De gastheer van het hotel verwelkomd je warmhartig. Alle kamers in het hotel hebben hun eigen unieke inrichting en beschikken over een eigen badkamer. In het hotel heb je toegang tot gratis wifi.

Faciliteiten

Het charmante hotel beschikt over een spa met zogenaamde “ontspanningsbaden” waar je de muren van de oude kerk terugvind, ideaal om na een lange dag in Vieux Lyon te ontspannen. Het heeft een verwarmd binnenzwembad.

De kamers

De kamers van het hotel hebben een elegante en charmante inrichting en zijn comfortabel. De voorzieningen die op de kamer zijn te vinden zijn: Flatscreentelevisie, een airco en welkom producten. De badkamer is voorzien van een douche en een vergrotende spiegel, een haardroger en  er hangt een badjas waar je gebruik van mag maken.

Adres

16 Rue Lanterne, 69001 Lyon, Frankrijk

Uitgelichte reis