De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hawaii Top 3: Scenic Routes

Hawaii beschikt over prachtige routes die je niet wilt missen. Van ruige kusten met helderblauw water tot indrukwekkende canyons en zwarte lavatunnels. Hawaii overtreft al jouw verwachtingen! Hieronder tref je onze top 3 Scenic Routes.

Nummer 1: Road to Hana op Maui

De bekendste scenic route op Hawaii en één van de mooiste routes die je ooit zult rijden! De Road to Hana begint net na het Ho'okipa Beach Park aan de oostkant. Het is een smalle weg met honderden bochten en meer dan 50 bruggen. Groen is het thema van deze weg, met prachtige bomen, lianen, wilde gember, bananen, hibiscus en andere tropische bloemen. Een feest voor het oog!


Road to Hana - Maui - Hawaii - Doets Reizen

Nummer 2: Kauai's North Shore

Langs de indrukwekkende route #56 op Kauai liggen tal van verborgen strandjes. Tunnels Beach ligt aan de Na Pali Coast. Dit strand kijkt uit op scherpe en groene bergpieken, watervallen en een werkelijk prachtige oceaan. Hier ligt een rif waar je goed kunt snorkelen in ondiep water. Een 'Nemo-achtige’ setting ontvouwt zich onder water. Zeeschildpadden, gele, regenbooggekleurde, blauwe en geelwitte vissen met slierten in een koraalachtige onderwaterwereld zijn het decor.

Kauai - Hawaii - Doets Reizen

Nummer 3: Mamalahoa Highway op Big Island

Mist op de top maakt de route van west naar oost extra mysterieus. Het lijkt net alsof er vloeibare drop vanuit de hemel op de aarde is neergestort. Hoe bijzonder is het dat hier nog twee continu actieve vulkanen zijn, die allebei lava produceren die je gewoon met het blote oog kunt zien. Elk jaar voegen deze twee vulkanen, t.w. de Kīlauea en de Mauna Loa in het Hawaii Volcanoes National Park, nieuw land toe. 

Volcanoes National Park - Big Island - Hawaii - Doets Reizen

Uitgelichte reizen