Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Holiday Club Saariselkä - Saariselkä

Gelegen bij het Urho Kekkonen National Park is het Holiday Club Saariselkä het meest noordelijke (spa)hotel en vakantieverblijf van Europa. Omgeven door de heuvels en bosrijke omgeving van Noord-Lapland. Het Holiday Club Saariselkä is gebouwd in de vorm van een vakantieoord en is daarmee een resort voor het hele gezin!

De kamers

De kamers zijn gezellig, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke kamer een eigen badkamer met toilet, televisie en badjassen. Het hotel bevindt zich in hetzelfde gebouw als de spa, dus u kunt rechtstreeks vanuit uw kamer naar de zwembaden en behandelafdeling, zelfs in badjas.

Ook heeft het hotel huisjes, De vakantiehuisjes bevinden zich in het centrum van Saariselkä. 

Faciliteiten

Na een dag genieten van de natuur is er de mogelijkheid om te ontspannen in het rustgevende spa -en saunagedeelte. Toegang voor de spa en het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs. Het hotel is voorzien van twee restaurants beide restaurants serveren een ander soort eten. Je kunt hier dus terecht voor een heerlijk diner. Het hotel biedt verschillende activiteiten aan zoals goud zoeken, vissen en een vogel spot tour. Het is mogelijk om één van deze activiteiten te reserveren bij de receptie. 

Adres

Saariseläntie

7, 99830 Saariselkä, Finland

Uitgelichte reis