Bosbranden Jasper Meer info

Holland America Line

Holland America Line is al 145 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van cruises. Als je op zoek bent naar de ruimste en comfortabelste schepen op zee, bekroonde service, geraffineerd dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en verrijkende programma's en verrassende wereldwijde routes, dan ben je hier aan het goede adres. Daarnaast krijgen schepen van Holland America Line voorrang in de havens van Alaska, fantastisch, want op deze manier kun je nog dichter bij de bezienswaardigheden komen. Je zult de meest indrukwekkende gletsjers van wel heel dichtbij kunnen aanschouwen! Wanneer vertrek jij?

Bekijk de video

De vloot

De vloot van moderne klassieke schepen biedt cruises naar onder andere bestemmingen als Alaska, Oost-Canada, de Caribbean en het Panamakanaal. 

ms Oosterdam - Holland America Line - Cruisevakantie - Doets Reizen

Faciliteiten

Aan boord bij de Holland America Line zul je je zeker niet vervelen, denk bijvoorbeeld aan workshops, theatervoorstellingen, danslessen en een heerlijke spa.

ms Nieuw Amsterdam - Holland America Line - Cruisevakantie - Doets Reizen

Alaska Cruises

Wist je dat de schepen van Holland America Line voorrang hebben bij de havens in Alaska? Op deze manier kun je de gletsjers van wel héél dichtbij zien!

Holland America Line - Cruise Alaska - Doets Reizen

Meer informatie

Heb je vragen over Holland America Line of wil je een geweldige cruise toevoegen aan jouw rondreis? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Uitgelichte reis