Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Hôtel la Calanque – Cavalaire

Aan de kust van Cavalaire-sur-Mer ligt Hôtel La Calanque in het prachtige landschap van de Côte d’Azur. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Saint-Tropez, want de stad ligt op 15 minuten rijden van het hotel.
Cavalaire-sur-Mer is een heerlijke stad aan de Côte d’Azur, dicht achter het Pradels-gebergte, tussen Saint Tropez en Le Levandou. Het strand van Cavalaire-sur-Mer bestaat uit een 4 kilometer lange kustlijn en is een ideale bestemming voor diegenen die tijd willen doorbrengen en willen ontspannen aan de Franse Rivièra. Eén van de beroemdste stranden is het Paradignon strand dat in een beschermd natuurgebied ligt of Bomporteau, een vrij strand omgeven door rotsen bedekt met vegetatie.

De kamers

De ruime kamers beschikken over een balkon met zicht op de Middellandse Zee of op de tuin en beschikken over airconditioning, gratis wifi, room service, mini bar en een eigen badkamer. 

Restaurant

Ook tijdens het eten kan je genieten van vrij uitzicht op de zee in het restaurant van het hotel, Le Grand Bleu met de Italiaanse keuken. 

Faciliteiten

Het buitenzwembad kijkt uit over de Golf van Saint Tropez en de inhammen van Azur Cavalaire en via de rotsen heb je toegang tot het strand.

Adres

20 Avenue de la Calanque, 83240 Cavalaire-sur-Mer, Frankrijk

Uitgelichte reis