Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Hotelrondreis Frankrijk

Frankrijk is onder de Nederlandse toeristen een absoluut begrip en algemeen bekend vakantie land. Een reis naar Frankrijk is dan vaak snel bepaald maar het is ook leuk om de minder bekende plaatsen van dit prachtige land te bezoeken. Doets Reizen helpt je graag met het advies hierin waardoor je goed uitgebalanceerd op reis kunt gaan.

Ontdek de leukste plekken in Frankrijk

Frankrijk staat natuurlijk bekend om de prachtige steden, mooie natuur en historische highlights. Doets Reizen geeft je graag ook juist de plekken aan in Frankrijk die wellicht iets minder bekend zijn of waar jezelf niet direct aan hebt gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige stad Avignon of werelderfgoed site Carcassonne. Zo maak je je reis door Frankrijk nog unieker. 

Carcassonne kasteel Doets Reizen - Frankrijk afbeelding van Daniel Nettesheim via Pixabay

Doets Deep Desires in Frankrijk

Wij van Doets Reizen staan voor reizen met speciale aandacht voor elkaar, de natuur en de steden in Frankrijk. Hierdoor kun jij alsnog heel veel zien tijdens je reis maar verblijf je langer op een bepaalde plaats en gaat vanaf hier de hotspots in de omgeving ontdekken. Dit zorgt ervoor dat jij tijdens je reis minder verplaatst en er dus minder beweging gecreëerd wordt. Wij zijn dan ook geheel voor het nieuwe ‘Diepe Reizen’. 

Pont avignon libre - Credits Guide Sud | Frankrijk | Doets Reizen

Slapen op de hotspots

Bij Doets Reizen zorgen wij ervoor dat jij altijd op of vlakbij de hotspots overnacht. Dit zorgt ervoor dat je weinig tijd verliest met het reizen tussen de verschillende overnachtingslocatie en de highlights die jij graag zou willen zien tijdens je reis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overnachten in een waar Chateau of midden in een van de prachtige steden. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer jij je reis naar Frankrijk bij Doets Reizen boekt. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden. 

Gordes Afbeelding van jacqueline macou via Pixabay

Vervoer naar Frankrijk

Naar Frankrijk kan je natuurlijk prima met eigen vervoer of met het vliegtuig reizen. Het is echter ook leuk om dit juist een keer op een andere manier te doen. Hiervoor is het reizen met de trein een goede oplossing. Zo is er een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam Centraal en Parijs en vanaf Parijs is het mogelijk om naar bijna alle steden in Frankrijk met de trein door te reizen. Zo kun je terwijl je naar de plaats van bestemming reist lekker achterover hangen en genieten van het prachtige Franse landschap dat aan je voorbij schiet. 

TGV Doets Reizen Frankrijk

Praktische tips voor een reis naar Frankrijk

Als je naar Frankrijk reist is het van belang om rekening te houden met de verschillende tolwegen die in Frankrijk gelegen zijn. Zo zul je dan ook meerdere keren tijdens je reis tol moeten betalen om naar een volgende bestemming te reizen. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met de milieuzones die gelden in verschillende steden, hiervoor kan het nodig zijn om een milieusticker aan te schaffen. Wanneer je niet beschikt over deze sticker kan je een hoge boete riskeren. 

Uitgelichte reizen