De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotelrondreis Zweden

Zweden is onder de Nederlandse toeristen misschien nog niet zo’n groot begrip als vakantieland. Echter kunnen wij je absoluut aanraden om een prachtige rondreis door dit fantastische land te maken. Zweden staat bekend om zijn prachtige natuur maar ook de steden in het zuiden van Zweden zullen je verbazen. Het is dan ook niet gek dat dit een land is waar jaarlijks veel internationale toeristen naar af reizen.

Ontdek de leukste plekken in Zweden

Wij van Doets Reizen helpen je graag met het samenstellen van een reis waarbij je de mooiste plekjes in Zweden aan doet. In Zweden kan je genieten van de prachtige natuur met veel bosrijk gebied, vele meren en bergen. Hier kun je dan ook optimaal tot rust komen en volledig op te gaan in de natuur. Naast de vele natuur zijn er ook prachtige steden in Zweden terug te vinden. Zo kun je de reis ultiem uitbalanceren met een mooie combinatie tussen steden en natuur. 

Kayak in  Norrbotten - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Doets Deep Desires in Zweden

Tijdens je reis door Zweden wil je natuurlijk zoveel mogelijk zien, echter wij van Doets Reizen staan juist voor reizen waarin speciale aandacht wordt besteed aan elkaar, de natuur en de steden in Zweden. Dit zorgt ervoor dat jij tijdens je reis door Zweden als nog heel veel kunt zien maar zonder dat er veel beweging plaats vindt. Dit komt doordat je langer op een bepaalde plaats overnacht en hier dus meer tijd hebt om lekker te genieten van alles wat Zweden biedt. Het ‘Diepe Reizen’ is dan ook de nieuwe manier van reizen. 

Asnen National Park Småland - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Slapen op de hotspots

In Zweden wil je natuurlijk overnachten op de beste locaties, dit zodat je direct vanuit je hotel bijvoorbeeld een prachtige wandeling door de natuur of een fantastische excursie kunt ondernemen. Doets Reizen zorgt er dan ook voor dat jij altijd op de mooiste locatie overnacht. Daarnaast hebben wij ook enkele bijzondere accommodaties geselecteerd om te overnachten. Zo kun je bijvoorbeeld in een drijvend hotel met heerlijke wellness en spa in de Artic Bath of in een boomhut in de vorm van een ufo of vogelnest in het Treehotel. Want zeg nou zelf wie wil dit nou niet? 

Arctic Bath - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credits Arcticbath.se

Vervoer in Zweden

In Zweden is het zeer gemakkelijk om je te verplaatsen in het land. Zo kan je uiteraard met eigen vervoer prima van bestemming naar bestemming in Zweden reizen. Echter het is ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Zo is er tussen zeer veel plaatsen in Zweden een hele goede trein verbinding en kun je terwijl je reist van bestemming naar bestemming genieten van de prachtige omgeving die aan je voorbij raast.

Praktische tips voor Zweden

In Zweden is het wettelijke betaalmiddel de Zweedse Kroon. Het is dan ook van belang om hier rekening mee te houden als je naar Zweden afreist. Het kan dan ook handig zijn om bij aankomst een klein bedrag in contanten te pinnen zodat je voor kleine aankopen of tolwegen over contact geld beschikt. In Zweden is echter de creditcard ook een heel gebruikelijk betaalmiddel en zal bijna overal aangenomen worden.

Elske Doets in Zweden - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Rondreis Zweden

Uitgelichte reizen