De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Icelandair Stopover

Kies voor de unieke mogelijkheid om IJsland te combineren met een bezoek aan de USA en/of Canada. In samenwerking met Icelandair biedt Doets Reizen verrassende en populaire stop-over pakketreizen aan.

Een stopover? Wat is dat precies?

Een stopover houdt in dat je tijdens één reis, twee bestemmingen bezoekt. In dit geval combineer je IJsland met één bezoek aan de USA en/of Canada. Icelandair vliegt vanuit Amsterdam of Brussel non-stop naar Reykjavik. Hier verblijf je een aantal dagen en onderneemt excursies vanuit Reykjavik of reist per huurauto langs diverse hoogtepunten. Hierna vlieg je door naar maar liefst één van de topbestemmingen in Amerika en Canada. 

Zuidkust IJsland - Doets Reizen

Bestemmingen in de USA en Canada

Na een bezoek aan IJsland kun je doorvliegen naar één van deze topbestemmingen in Amerika en Canada. Enkele aanraders zijn: New York City, Washington DC, Chicago, Denver, Vancouver, Toronto, Orlando, Portland en Seattle. 

Icelandair - Doets Reizen - Vakantie IJsland - Stop-over

Excursies vanuit Reykjavik

Je kunt IJsland gemakkelijk per huurauto en hotels ontdekken. Maar het is ook mogelijk om vanuit Reykjavik, per dagexcursies, de mooiste plekken van het eiland bezoeken. Het aanbod is spectaculair, neem dus snel een kijkje en ontdek onze IJsland excursies. 

Excursies in IJsland

Inside The Volcano - Excursie - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte reizen