IJsland vakanties

Hoewel Doets Reizen van oudsher dé Amerika en Canada specialist is, bieden wij al een aantal jaar prachtige IJsland reizen aan. IJsland past namelijk perfect bij ons huidige aanbod. Beleving, gemak, mooie routes en goede accommodaties. Dat is wat wij te bieden hebben. Kortom, Doets Reizen kwaliteit is nu eindelijk ook in IJsland mogelijk!

IJsland per huurauto

Doets Reizen biedt prachtige autovakanties aan waarbij jij in een relaxt reistempo de mooiste plekken van het land zult gaan zien. Je verblijft in prettige hotels op goede locaties en zijn op maat aan te passen. 

Bekijk onze IJsland autovakanties

IJsland Stopover

Combineer een bezoek aan IJsland met de USA en/of Canada. Bezoek bijvoorbeeld Reykjavik, boek een aantal leuke dagtrips en vlieg vervolgens door naar New York of één van de andere topbestemmingen. 

Bekijk onze IJsland Stopover reizen

Persoonlijk advies en maatwerk

Diverse Doets Reizen reisspecialisten hebben veel reiservaring. Wij kunnen dus op basis van onze eigen ervaringen advies geven. Wij helpen graag bij het samenstellen van jouw droomvakantie. 

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Black Sand Beach

IJsland pakketreizen

Enthousiast geworden? Bekijk dan alle IJsland pakketreizen op onze website. Heb je specifieke reiswensen? Geef je wensen en vragen door via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Compleet overzicht van onze IJsland reizen

IJsland informatie

Wil jij meer informatie of heb je vragen over de vakantiemogelijkheden in IJsland? Neem contact met ons op voor advies en tips. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct antwoord op je vragen? Bel tijdens kantooruren: 072 575 33 33

Maximaal 5 bestanden. Maximum van 5MB per bestand.
Toegestane bestandsformaten: PDF, DOC, DOCX, PNG, JPG, JPEG en GIF.

Uitgelichte reizen