Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Op reis in IJsland vanaf 1 juni 2021

IJsland gaat vanaf 1 juni 2021 opnieuw open voor reizigers! Na maanden van lockdowns en reisbeperkingen is er eindelijk goed nieuws en kan er weer gereisd worden! Nu de COVID-19 situatie in IJsland redelijk onder controle is zullen de grenzen vanaf 1 juni 2021 zeer waarschijnlijk weer open gaan. Door de heropening van dit schitterende eiland is een vakantie naar IJsland in 2021 hoogstwaarschijnlijk weer mogelijk, en boek je zonder risico bij Doets Reizen. Om dit fijne nieuwe te vieren, hebben we alle informatie en reissuggesties op een rijtje gezet. Bekijk ook ons speciale reisaanbod en ga deze komende lente en zomer Corona-proof op rondreis in IJsland.

Bekijk de video

Autorondreizen IJsland

Met je eigen huurauto op reis door IJsland. Bezoek geweldige natuurparken, sta oog in oog met kolkende watervallen en wandel op imposante gletsjers. De natuur in IJsland is ongeëvenaard. Tijdens een IJsland autovakantie van Doets Reizen ben je zeker van een rustige reisroute zodat je volop de tijd hebt om te wandelen en excursies te ondernemen. Je overnacht op de beste locaties en kunt kiezen uit budgetvriendelijk tot luxe accommodaties. Ook een goede huurauto is direct inbegrepen en naar eigen wens te upgraden. Stel online (zonder moeite)  je eigen droomreis samen of schakel de hulp in van onze specialisten. 

South Shore - IJsland - Doets Reizen

Autovakanties IJsland van Doets Reizen

Bekijk direct het schitterende individuele reisaanbod van Doets Reizen: 

Autovakantie Droomreis IJsland
○ Autovakantie IJsland Wonders
○ Autovakantie Trendy & Spectaculair Zuid IJsland
 Roadtrip IJsland per SUV 

Liever niet op reis met een huurauto? Geen probleem, vanuit Reykjavik is het namelijk mogelijk om diverse dagtours te ondernemen. Bekijk hier uitgebreide de mogelijkheden

Hverir - IJsland - Doets Reizen

Camper rondreizen IJsland

Een camper rondreis door IJsland biedt jou volledige vrijheid. Tijdens een 2 of 3 weekse camperrondreis door IJsland kun jij in eigen tempo zelf je route bepalen. Kamperen in IJsland zorgt voor de meest ultieme natuurbeleving maar zonder in te leveren in comfort en gemakt. Doets Reizen verhuurt diverse campertypes die speciaal zijn afgestemd op de wegen in dit land. Stel hier je eigen camperreis IJsland samen en zie direct wat het kost.

Campervakantie in IJsland - Camperhuur IJsland - Doets Reizen

Covid-19: IJsland vakanties vanaf 1 juni 2021

De regels met betrekking tot reizen naar IJsland zullen afhangen van de situatie per land. Wat vast staat is dat reizigers uit een land met een groene of oranje kleur vóór aankomst in IJsland in het bezit zijn van een negatieve PCR-test (max 72 uur) en dienen vervolgens bij aankomst in IJsland een nieuwe PCR-test te laten doen. De quarantaine van 5 dagen en de 2e COVID-19 test komen dan te vervallen. IJsland is een avontuurlijke bestemming met overweldigende natuur, veel ruimte én relatief dichtbij, op slechts 3 uur vliegen. Eenmaal op reis geniet je van rust, ruimte en een welverdiende vakantie! 

Doets Reizen IJsland

Boeken zonder risico, bijna kosteloos annuleren

Juist omdat we begrijpen dat bij het boeken de nodige onzekerheid ontstaat, hebben we de Doets Duidelijkheid Garantie in het leven geroepen die jou extra zekerheid biedt. Met deze garantie kun je zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in 2021 zonder dat je bang hoeft te zijn dat je geld verliest. Onderdeel van de 'Doets Duidelijkheid Garantie' is dat je eenvoudig en bijna kosteloos kunt annuleren en dat de betalingsvoorwaarden zijn versoepeld. 

Seljalandsfoss - IJsland - Doets Reizen

Persoonlijk advies en maatwerk

Specialisten van Doets Reizen weten de weg in IJsland en geven jou vol positieve energie het beste reisadvies. Bekijk ons unieke IJsland reisaanbod en ontdek de met zorg geselecteerde accommodaties, excursies en routes. Stressloos reizen in IJsland: dat is onze misse.  

Zuidkust IJsland - Doets Reizen

Vakantie IJsland vanaf 1 juni 2021

Wil jij meer informatie of heb je vragen over de vakantiemogelijkheden in IJsland? Hoe zit het met de regels ontstaan door COVID-19? Plan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek met een specialist van Doets Reizen. We nodigen je graag uit voor een digitaal videobel gesprek. We sturen je een unieke link voor Teams of Zoom (downloaden van software is niet nodig!).


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Uitgelichte reizen