De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Keurmerken

Doets Reizen beschikt over de volgende keurmerken.

ANVR

Doets Reizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op de reizen die we aanbieden zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Bekijk de website van de ANVR voor meer informatie.

https://www.anvr.nl/

Calamiteitenfonds

Doets Reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat je als consument (een deel van) de reissom terug krijgt, indien wij als gevolg van een calamiteit de reis niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Je krijgt de noodzakelijke meerkosten vergoed, indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren. Het calamiteitenfonds zal hierbij bepalen wanneer zij iets zien als een calamiteit.

https://www.calamiteitenfonds.nl/

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Doets Reizen – KvK nr. 37046406 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

https://www.sgr.nl/