Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Kissimmee, Florida

De wijk Kissimmee is centraal gelegen in Florida en staat bekend om de vele attractieparken. Voor jong en oud is er veel te doen op het gebied van entertainment, recreatie, cultuur en gastronomie. Kissimmee is ook een geweldige bestemming op het gebied van natuur. Ontdek de wonderen van het natuurlijke Florida per kajak bij Shingle Creek of beleef de wateren van de Everglades met een airboat tour!

Wereldberoemde attracties

Op slechts tien minuten van Kissimmee beleef je wereldberoemde attractieparken. Ervaar de magie van Walt Disney World Resort of bezoek Universal Orlando Resort met spectaculaire filmthema-attracties. Dompel je onder in het onderwaterleven in SeaWorld Parks & Resorts. En op minder dan een uur rijden, vind je het indrukwekkende Kennedy Space Center Visitor Complex en het wereldberoemde LEGOLAND Florida Resort waar je je prima een dag kunt vermaken.

Disney - Kissimmee - Florida - Doets Reizen

Natuurlijke attracties

De natuurlijke omgeving van Kissimmee biedt vele mogelijkheden. Wandel, fiets, kano, kajak, en vlieg je een weg door de Sunshine State tijdens een schilderachtige ecotour met een airboat. Krijg een ander uitzicht tijdens een zipline-avontuur, in een heteluchtballon, of zelfs vanuit een vliegtuig. In Gatorland zie je unieke reptielenshows, inclusief een ontmoeting van dichtbij met alligators.  

Kissimmee - Orlando - Florida - Doets Reizen

Oneindige shopmogelijkheden

Je vindt er een groot aanbod van design kledingwinkels, schoenenwinkels en luxe accessoires. Uiteraard zijn er ook diverse authentieke antiek winkels te vinden. The Loop en The Loop West zijn Kissimmee's shop-, eet- en entertainment center. Outlet shoppen kan uiteraard ook in Kissimmee in Lake Buena Vista Factory Stores en Orlando Premium Outlet. Andere shop aanraders zijn: The Florida Mall, The Mall at Millenia en Disney Springs®.

Shoppen Kissimmee - Florida - Doets Reizen

Top accommodaties

Kissimmee biedt prachtige accommodaties. Wat dacht je van het Omni Orlando Resort bij Championsgate en het CLC Regal Oaks Resort. Op vakantie met het gezin? Er is voor elke smaak en stijl iets te vinden: verblijf in een van onze luxe villa's met privé zwembad of een standaard woning die aan jouw wensen voldoet. De accommodaties zijn fantastisch, zodat je optimaal kunt genieten van jouw tijd in Kissimmee.

Hotel - Kissimmee - Florida - Doets Reizen
  • Visit USA logo

Uitgelichte reizen