Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

la Caserne chanzy hotel & spa – Reims

La Caserne Chanzy is het enige exclusieve hotel in het hart van Reims. Zijn prachtige locatie recht tegenover de kathedraal is wat het hotel zo exclusief maakt. De sfeer van het hotel laat je de omgeving ervaren zonder het hotel te verlaten. Het hotel is een oude brandweer kazerne omgetoverd tot een luxe en modern hotel. In de ‘Jardin D’Hiver’ de binnentuin van het hotel kan je gezellig zitten. Neem dan even de tijd om de droogtoren te bewonderen.

Faciliteiten

Het hotel heeft een spa waar je even helemaal kunt ontspannen. De Spa is voorzien van een verwarmd binnenzwembad, een Sauna, een Stoombad en er zijn salons waar je massage of gezichtsbehandeling kan krijgen. Het restaurant van het hotel heeft uitzicht op de kathedraal zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras aan de voorkant. 

De kamers

De kamers van het hotel hebben een strak en luxe inrichting. De kleuren die gebruikt worden zijn veel goud en wit, dit zorgt voor de luxe uitstraling. De kamer is voorzien van een flat screen televisie, een airco en hebben toegang tot gratis wifi. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche. De verschillende kamer types hebben verschillende uitzichten zoals uitzicht op de kathedraal of het Beaux-Arts museum. Dit hangt af van het kamertype dat voor jouw is gereserveerd.

Adres

18 Rue Tronsson Ducoudray, 51100 Reims, Frankrijk

Uitgelichte reis