De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

La Maison Favart – Parijs

La Maison Favart ligt op 5 minuten lopen van de Opéra Garnier en de wijk Grands Boulevards in Parijs. Het Hotel heeft zijn naam te danken aan het bekende stel ‘Favart’. Zij zijn de oprichters van de Comic Opera in Parijs. De inrichting van het hotel is geïnspireerd op de 18e eeuw.

Faciliteiten

Als gast van het hotel mag je gebruik maken van de Spa. De Spa is voorzien van een sauna, een fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad. In de massageruimte kan je genieten van ons gratis massagewaterbed dat totale ontspanning zal bieden. Na een dag vol indrukken in de mooie stad Parijs kan je hier heerlijk ontspannen en weer even tot rust komen.

De kamers

De kamers van het hotel zijn kleurrijk ingericht veel rode, roze en paarse kleuren zie je terug in het interieur van de kamer.  De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreentelevisie en in het hele hotel is er toegang tot gratis WiFi. De badkamer is voorzien van een Douche of bad, welkomstpakket "La Maison Favart", kamerjassen van fluwelen badstof en bijpassende pantoffels en een haardroger.

Adres

Adres: 5 Rue de Marivaux, 75002 Paris, Frankrijk

Uitgelichte reis