De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Maatwerkreis Canada

Je vakantie helemaal zelf samenstellen, bij Doets Reizen kan het. Wij geven je graag advies op basis van de plannen die je zelf al hebt opgesteld om samen tot de meest optimale planning en beleving van de reis te komen.

Beste reisperiode van Canada

Canada heeft wel vier seizoenen maar de lente en herfst wordt geregeld overgeslagen in Canada. Zo is de reisperiode waarin het westelijke deel van Canada in de zomer gereisd kan worden beperkt tot eind mei tot half september. Hiervoor en na deze periode is er veel sneeuwval te vinden het westelijke deel van het land wat zich dan weer uitstekend leent voor de wintersport. In het oostelijke deel van Canada is er een milder klimaat terug te vinden waardoor de temperaturen over het algemeen in de lente maanden ook al aangenaam zijn om een reis te maken, dit geldt ook voor het najaar. In het najaar is er in Oost Canada nog een extra factor die meespeelt dit is namelijk de Indian Summer. Het gebied staat bekend om de prachtige verkleuringen van de bomen en bladeren. In de winter kan er ook in het oostelijke deel van Canada prima wintersport mogelijkheden zijn.

Algonquin Provincial Park - Ontario - Canada - Doets Reizen

Autorondreis door Canada

Een autorondreis in Canada biedt jou de vrijheid om de prachtige Canadese landschappen te ontdekken terwijl jij verblijft in accommodaties op de mooiste locaties. Doets Reizen heeft de mooiste routes voor jou vakantie alvast samengesteld, echter deze zijn allemaal geheel naar wens aan te passen. Rijd door de wonderschone natuur of geniet van de leukste steden, dit kan allemaal tijdens jouw rondreis. Uiteraard is een bij een autorondreis een huurauto standaard inbegrepen. 

Icefields Parkway - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Camperrondreis door Canada

Een camperrondreis door Canada is een perfecte manier om de prachtige natuur te ontdekken. Geniet van alle faciliteiten van je eigen huis weg van huis en overnacht op de mooiste campings midden in de natuur. Maak een kampvuur en rooster marshmallows of geniet van een lekkere maaltijd in de buitenlucht. Doets Reizen helpt je graag met het samenstellen van een camperreis inclusief vlucht, hotelovernachtingen, camper, excursies en eventueel de campingovernachtingen zodat je volledig wordt ontlast. 

Verblijf op de hotspots

Doets Reizen heeft natuurlijk al heel veel mooie rondreizen samengesteld en geeft je dan ook graag tips over waar jij uniek kunt overnachten of echt op de hotspots kunt slapen. Geniet direct van de prachtige natuur vanuit je accommodatie zoals bijvoorbeeld in een lodge die midden in een van mooie meren in West Canada gelegen is of verblijf je liever in een luxe resort in Oost Canada. Het kan allemaal! Verblijf je in de stad zorgen wij er uiteraard voor dat je op loop afstand van de meeste hotspots verblijft. 

Emerald Lake Lodge - Yoho National Park - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Complete rondreizen

Bij Doets Reizen vinden wij het belangrijk om je als klant zoveel mogelijk te ontlasten, wij helpen je dan ook graag met het samenstellen van een complete rondreis waarbij alles van begin tot eind tot in de puntjes voorbereid en geregeld is. Dit zodat je zelf optimaal kunt genieten van je rondreis door Canada. Wil je met de auto op pad en verblijven in accommodaties of ga je liever voor een campingreis en verblijf je op prachtige campings. Alles is mogelijk, onze reisspecialisten gaan hierover graag met je in gesprek. 

Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Persoonlijk reisadvies

Heb jij het plan opgevat om een mooie rondreis door Canada te gaan maken maar weet je niet zo goed hoe je dit wilt aanpakken of twijfel jij tussen een camperreis of autorondreis. Onze reisspecialisten helpen je graag met het uitstippelen van jouw specifieke wensen en het samenstellen van een reis op maat. Onze reisspecialisten zijn dagelijks telefonisch bereikbaar maar ook langs komen op kantoor voor een afspraak behoort tot de mogelijkheden. Heb jij geen tijd om langs te komen op kantoor, maar wil je wel graag een afspraak in plannen waarbij we face to face contact hebben plan dan een Doet Digi Date zodat we digitaal al uw wensen door kunnen nemen. 

Doets Reizen Kantoor

Uitgelichte reizen