Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Camper huren in Amerika - Mighty Campers

Camper huren in Amerika? Mighty Campers is een zusterbedrijf van El Monte RV en onderscheidt zich door de zeer voordelige tarieven. Mighty Campers is een campermaatschappij waarbij de campers iets ouder zijn, maar wel tegen super scherpe tarieven. Voordelige camperhuur in Amerika is mogelijk in 5 steden.

Mighty camper huren in Amerika

De campers van Mighty Campers zijn, in tegenstelling tot El Monte RV, iets ouder en vaker gebruikt met als resultaat scherpere huurprijzen. Gemiddeld zijn de campers 3 tot 4 jaar oud. Mighty Campers werkt met het flexrate systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Met andere woorden: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de camperhuur zal zijn.

Mighy Campers Amerika - Doets Reizen

Verhuurstations van Mighty Campers

Mighty Campers in Amerika heeft maar liefst 5 verhuurstations. In het zuidwesten van de Verenigde Staten is Mighty Campers te vinden in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. In het Zuidoosten zijn er twee namelijk; Orlando in Florida en Dallas in Texas. De prachtige Nationale Parken en kustgebieden zijn altijd in de buurt. 

Mighy Campers Amerika - Doets Reizen

Campertypes van Mighty Campers

De motorhomes van Mighty Campers zijn heel geschikt voor families met kinderen of koppels. De C-Medium camper is circa 7 meter lang en daarmee het kleinste type. Maar vergis je niet, zelfs in deze camper is een tweepersoons bed aanwezig en een slaapruimte boven de bestuurderscabine. De C-Large camper is circa 8 a 9 meter lang en voorzien van 2 ruime tweepersoonsbedden. Ideaal en comfortabel genoeg voor 4 volwassenen! Meer leefruimte is mogelijk in de C-Family Sleeper camper met slide-out. Hiermee kun je, bij stilstand, een deel van de camper uitschuiven. Er is slaapruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Laat je niet afschrikken door de lengte van campers. De wegen in Amerika zijn een stuk minder druk en smal dan wij in Europa gewend zijn. Een groot of speciaal rijbewijs is niet nodig, zelfs niet voor de grootste campertypes. Bij het ophalen van de camper krijg jij uitgebreid uitleg over de functionele en praktische eigenschappen van de camper. Zo begin- en eindig jij je camperrondreis zonder zorgen of stress. Alle gedetailleerde informatie lees je hier

Mighy Campers Amerika - Doets Reizen

Mighty Camper huren in Amerika?

Klaar voor een nieuw reisavontuur? Met een camper kamperen in Amerika? Het boeken van een camper kan soms complex zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om jou op weg te helpen en te voorzien van alle noodzakelijke informatie en mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wil je zelf een reis geheel op maat samenstellen en direct zien wat de kosten zijn? Ga dan zelf aan de slag met onze online Maatwerktool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. We vertellen je graag de relevante en praktische tips over Mighty Campers in Amerika. 

Mighy Campers Amerika - Doets Reizen