Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Mooie routes in Frankrijk

Frankrijk is een groot vakantieland en kent vele prachtige plekjes. De bijzondere wegen er naar toe beloven al veel goeds. Of je nu met de trein Frankrijk binnenkomt, met de auto of het vliegtuig, wij hebben de mooiste plekken in Frankrijk al voor jou uitgezocht.

Door de champagnestreek van Frankrijk

De champagnestreek in het noorden van Frankrijk is erg populair. De Franse autowegen in deze streek brengen je langs wijngaarden en pittoreske dorpjes. DBen je een liefhebben van een glas bubbels? Dan ben je hier op het juiste adres. De idyllische omgeving met eindeloze champagnevelden en vele proeverijen zorgen een prachtige Franse beleving tijdens jouw rondreis. Santé!

Champagnestreek wijnproeverijen | Frankrijk | Doets Reizen

Corniche d’Or in Frankrijk

Een van de mooiste autoroutes in het zuiden van Frankrijk is de Corniche d’Or. De route begint in Saint-Raphaël. Wanneer je de plaats Saint-Raphaël verlaat rijd je direct de rotsen en het water tegemoet. Gezellige kustplaatsjes, schitterende uitzichten op baaien en rotsachtige eilanden vind je aan deze weg van de Côte d’Azur. Neem de tijd voor deze prachtige autoweg in Frankrijk tijdens jouw rondreis. 

Route Napoléon in Frankrijk

Ben je gek op geschiedenis? De autoroute ‘Route Napoléon’ in het zuiden van Frankrijk is dan voor jou weggelegd. Prachtige slingerwegen brengen je door de bergen en onderweg passeer je historische plaatsen als Grasse. Onze reis ‘de schoonheid van Zuid-Frankrijk’ komt langs veel plekken van Route Napoléon. 

Stad Arles Afbeelding van falco via Pixabay

De ruige kusten in het noorden van Frankrijk

Niet specifiek een route, maar in het noorden van Frankrijk vind je langs vele wegen pareltjes. Rijdend door Bretagne en Normandië kom je langs stranden met veel historie, prachtige kliffen en ongerepte kusten. Een plek die naast de mooie wegen ook zeker geschikt is om prachtige wandelingen te maken. Met als hoogtepunt van je rondreis door deze Franse streek natuurlijk Le Mont-Saint-Michel. 

Mont Saint Michel Normandie Frankrijk Doets Reizen - Afbeelding van 2990108 via Pixabay

Waarom een rondreis naar Frankrijk boeken via Doets Reizen?

Boek vooraf je rondreis door Frankrijk. Ga ontzorgd op reis zodat je optimaal kan genieten van jouw vakantie in Frankrijk. Wij zorgen ervoor dat de jouw vervoer en verblijf perfect op elkaar aansluiten en jouw rondreis nog specialer wordt gemaakt met fantastische unieke excursies zoals een proeverij in een van de Franse wijngaarden. 

Aix en Provence - pleinen | Atout France | Doets Reizen | Frankrijk

Uitgelichte reizen