De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Mooie routes in Noorwegen

Noorwegen is een groot vakantieland. Tijdens een rondreis kan je al veel mooie plekken ontdekken en deze bereik je door de prachtige wegen te volgen. Ook wel de Norwegian Scenic Routes genoemd. Deze wegen in Noorwegen zorgen voor de mooiste uitzichten gecombineerd met architectonisch modern design.

Trollstigen in Noorwegen

De gouden route is een prachtige weg tussen Trollstigen en Geiranger en wordt ook wel de Trollenroute genoemd. Trollstigen is het hoogtepunt van deze weg. Met zijn elf haarspeldbochten is het een weg met vele uitzichten langs watervallen en valleien. Stop ook bij het uitzichtpunt bovenaan de weg. Zoals op vele plekken in Noorwegen zort het prachtige design ervoor dat je je een voelt met de natuur. 

Trollstigen - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen VisitNorway

De eilanden van Lofoten

De Lofoten is een eilandegroep en niet zomaar een eilandengroep. Karakteristieke vissersdorpjes met het perfecte viswater omgeven door de schitterende natuur. De autoroute door de eilandengroep van de Lofoten neemt je mee langs vergezichten, de vissersdorpjes en prachtige stranden. Ga je midden in de zomer, dan kan je nog langer genieten van de vergezichten want dan is het dag en nacht licht.  

Lofoten Reine - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen- VisitNorway.com

Atlantic Road in Noorwegen

De Atlantic Raod is een toeristische route in Noorwegen. De route bestaat uit 8 bijzondere bruggen en de weg is in totaal 8 kilometer lang. De weg loopt van eiland naar eiland door het ruige landschap van Noorwegen en onderweg heb je grote kans op het spotten van wildlife zoals walvissen. Wij raden het je aan om regelmatig even te stoppen bij een van de rotspunten die je een fantastische uitzicht geven. 

Sognefjellweg

De omgeving zorgt ervoor dat deze weg in Noorwegen een waar spektakel is. De Sognefjellweg in Noorwegen brengt je langs gletsjers en bergtoppen van wel 2500 meter hoog. Wanneer je deze plek tijdens je rondreis door Noorwegen in het voorjaar bezoekt heb je grote kans dat je langs sneeuwmuren van wel 10 meter rijdt. 

Jotunheimen - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Waarom een rondreis naar Noorwegen boeken via Doets Reizen?

Boek vooraf je rondreis door Noorwegen. Wij zorgen ervoor dat je ontzorgd kan genieten tijdens jouw vakantie in Noorwegen. Geniet optimaal van jouw reis doordat wij jouw vervoer en verblijf perfect op elkaar aansluiten. De reis maken wij nog unieker door het toevoegen van de juiste excursies. 

Uitgelichte reizen