De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Noorwegen blog

Een rondreis door Noorwegen plannen kan lastig zijn. Het is een ontzettend groot land en het liefst bewonder je tijdens je vakantie in Noorwegen alle fjorden en watervallen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze en inspireren je met onze blog.

Onze reiservaringen in Noorwegen

Onze reiservaringen geven wij graag aan jou door. Hiervoor kan je langskomen bij ons op kantoor of een telefonische afspraak maken. Maar ook online kan je onze ervaringen vinden. Heb je al eens gekeken op onze Doets Experience of Doets Reisblog? Hier vind je onze ervaringen en tips over de leukste restaurants, mooiste wandelingen en indrukwekkende musea.

Jotunheimen National Park - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits to Visit Jotunheimen

Een autorondreis door Noorwegen

Rijdend door Noorwegen ontdekt je het land het beste. Je komt langs de ruige kusten met fjorden en watervallen en je kan stoppen bij tal van wandelmogelijkheden. Een combinatie tussen een treinreis en autovakantie door Noorwegen is ook een prachtige optie. Kies dan voor het traject Oslo – Bergen en haal in Bergen jouw huurauto op.

Oppland - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Beste reisperiode voor Noorwegen

Noorwegen kan je bezoeken in de zomer als je de voorkeur geeft voor goed weer, maar ook voor wintersportliefhebbers is Noorwegen zeer geschikt. Je vindt hier prachtige skigebieden en als kers op de taart heb je in de avond grote kans op het spotten van het noorderlicht. 

Oppland - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Persoonlijk reisadvies voor Noorwegen

Bespreek je wensen voor Noorwegen met een van onze reisadviseurs. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat jouw droomreis naar Noorwegen werkelijkheid wordt. We stemmen de leukste excursies en mooie overnachtingen af op jouw vakantie. Zo kun jij optimaal genieten in Noorwegen. 

Hiking in Nordfjord - Vakantie Noorwegen - Doets Reizen - Foto Credits Visit Norway

Uitgelichte reizen