De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Pretparken Orlando

Jong en oud, iedereen kan zich vermaken in een van de vele pretparken die te vinden zijn in Amerika. Orlando is echt de hoofdstad van de pretparken en hier kan je dan ook helemaal op gaan in totaal andere wereld en wordt als volwassenen weer een dagje kind. Alles kan en alles mag, gil je longen uit je lijf in een van de achtbanen of geniet van een van de prachtige shows. Je zal je in een van de pretparken geen moment vervelen.

Disney’s Magic Kingdom

Het meest iconische pretpark van de Disney keten in is Disney’s Magic Kingdom. Hier vindt je onder andere Mainstreet en het bekende Disney kasteel. Stap in de wereld van jouw favoriete Disney film of ga op zoek naar jouw favoriete Disney karakter. Wil je meer actie? Ga dan voor een ritje in de Space Mountain of The Big Thunder Mountain. In dit immense pretpark zal je dan ook voor ieder wat wils vinden en zul je gegarandeerd een magische dag beleven. 

Disney - Orlando - Florida - Doets Reizen

Disney’s Animal Kingdom

Wil jij iets bijzonders en niet naar het standaard Disney park. Ga dan naar Disney’s Animal Kingdom, dit pretpark is een combinatie tussen een pretpark en een safaripark. Hier vindt je dan ook je favoriete Disney karakter volledig in safari stijl en vindt je attracties tussen de wilden dieren. Ga op een echte Afrikaanse safari onder leiding van Mickey of ga expeditie door de Himalayas doormiddel van Expedition Everest. Dit park zorgt voor een dag vol met Disney entertainment maar met een twist. 

Animal Kingdom - Orlando - Florida - Doets Reizen

Universal Studios

Ben jij gek op films en series en duik jij graag helemaal in de wereld hiervan? Dan is Universal Studios echt het pretpark voor jou. Geniet van de gaafste attracties van onder andere Harry Potter, The Simpsons, Despicable Me, Fast and The Furios en nog veel meer. Voor de shows zit je in dit pretpark ook goed. Nog leuker is het om dit pretpark te combineren met een bezoek aan Island of Adventures Dit zodat je met de Hogwarts Express van het ene park naar het andere park kan reizen. Hoe bijzonder is dat? De echt Harry Potter fan wilt die ervaring zeker mee maken.

Island of Adventure - Orlando - Florida - Doets Reizen

Legoland

Een bezoek aan Legoland? Voor gezinnen met kleine kinderen is dit een absolute aanrader. Alles wat je in Legoland ziet is of gemaakt van de bekende kleine legosteentjes of helemaal in stijl. Voor de echte kleintjes is er ook een deel in het pretpark dat volledig draait om Duplo en waar ze zelf een bouwwerk kunnen maken of kunnen genieten van een van de vele kinderattracties. Laat je verbazen door de bouwwerken die gemaakt zijn van de legosteentjes en ga terug naar je eigen jeugd toen je met deze steentjes speelde of gil je longen uit je lijf in de achtbaan. Een dagje Legoland is een leuk uitje voor het gehele gezin. 

Legoland - Orlando - Florida - Doets Reizen

Busch Gardens

Dit is een pretpark die officieel niet gelegen is in Orlando, maar in Tampa. Dit is op ongeveer een uur gelegen vanaf Orlando en om deze reden ook zeer goed te bezoeken vanuit Orlando zelf. Dit pretpark is eigenlijk net als Disney’s Animal Kingdom een combinatie tussen een pretpark en een safaripark. Dit is echter wel de volwassen variant. Je vindt hier de meest fantastische achtbanen, een gondel over het safaripark en de meest te gekke waterattracties. Je dag zal er gegarandeerd een zijn van vol plezier.

Busch Gardens Tampa - Orlando - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen