Doets Reizen

Jan Doets America Tours heet sinds kort: Doets Reizen. Niet alleen de naam is anders, ook het logo en de huisstijl steekt in een nieuw jasje. De komende periode zul je dit nieuwe logo en huisstijl op steeds meer plekken terugzien. In het najaar lanceren wij de nieuwe website van Doets Reizen.

Bekijk de video

NIEUW LOGO

VORM & KLEURGEBRUIK:
De unieke combi van Amerikaanse ster en Canadese Maple blijft het hart van ons logo. De kleur rood staat symbool voor Amerika en Canada en de kleur blauw voor onze nieuwste liefde: IJsland. 

DE NAAM DOETS:
Doets is de achternaam van Jan Doets, de oorspronkelijke oprichter in 1981. Sinds 2001 is Elske Doets, zijn dochter, directeur/eigenaar. 

OPEN BLIK NAAR DE TOEKOMST:

Doets Reizen is van oorsprong Amerika-specialist. In de loop der jaren zijn we ook gespecialiseerd geraakt in Canada en sinds kort kennen we ook de weg in IJsland. Met een open blik op de toekomst zullen we de komende jaren nieuwe bestemmingen toevoegen. Belangrijke factor daarbij is dat onze kwaliteit en kernwaarden – op de hoogte zijn van de mooiste plekken en belevenissen, en die eerste rang aanbieden – gehandhaafd blijven. Comfort, beleving, toplocaties, compleetheid en kwaliteit zitten al sinds 1981 in ons DNA.

​ NÓG BETERE SERVICE

Achter de schermen wordt keihard gewerkt aan een nieuwe website, waarbij gemak, snelheid en maatwerk naar een hoger plan worden getild. Blijf ons volgen voor updates. Ook op LinkedIn delen wij regelmatig interessante updates. 

VRAGEN

We streven naar een nauwe band met onze klanten. Dus heb je vragen of feedback? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij horen graag van jou. Mail bij voorkeur naar onze afdeling Marketing via [email protected]