De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Doets Reizen

Jan Doets America Tours heet sinds 2019 Doets Reizen. Doets Reizen, altijd op de eerste rij, Very VIP.

Bekijk de video

NIEUW LOGO

VORM & KLEURGEBRUIK:
De unieke combi van Amerikaanse ster en Canadese Maple blijft het hart van ons logo. De kleur rood staat symbool voor Amerika en Canada en de kleur blauw voor onze nieuwste liefde: IJsland. De rode kleur en ster staat ook symbool voor de Chinese vlag. 

DE NAAM DOETS:
Doets is de achternaam van Jan Doets, de oorspronkelijke oprichter in 1981. Sinds 2001 is Elske Doets, zijn dochter, directeur/eigenaar. 

OPEN BLIK NAAR DE TOEKOMST:

Doets Reizen is van oorsprong Amerika-specialist. In de loop der jaren zijn we ook gespecialiseerd geraakt in Canada en kennen we sinds een aantal jaar ook de weg in IJsland. Onze nieuwste bestemming is China en binnenkort lanceren wij Japan als 5e reisbestemming. Met een open blik op de toekomst zullen we de komende jaren nieuwe bestemmingen toevoegen. Belangrijke factor daarbij is dat onze kwaliteit en kernwaarden – op de hoogte zijn van de mooiste plekken en belevenissen, en die eerste rang aanbieden – gehandhaafd blijven. Comfort, beleving, toplocaties, compleetheid en kwaliteit zitten al sinds 1981 in ons DNA.

​ NÓG BETERE SERVICE

Persoonlijke benadering zit in ons DNA. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een vakantie is. Daarom behandelen wij iedere wens met zorg en aandacht. Blijf ons volgen voor updates over het bedrijf en onze toekomstplannen. Ook op LinkedIn delen wij regelmatig interessante updates. 

VRAGEN

We streven naar een nauwe band met onze klanten. Dus heb je vragen of feedback? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij horen graag van jou. Mail bij voorkeur naar Dhr. Melvin Malepaard (Brand & Marketing Director) via [email protected]