De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reine Rorbuer – Reine

Reine Rorbuer ligt bijna zo ver als je maar kunt komen op de Lofoten. In het westelijke deel van de Lofoten, aan de monding van de Reinefjord, ligt het vissersdorpje Reine, waar de topen van de Lofoten en Noordelijke IJszee de buren zijn. In de zomer geniet van je lange dagen en de middernachtzon en in de winter van korte dagen met spectaculair weer en het noorderlicht. Reien Rorbuer heeft zijn eigen restaurant "Gammelbua" hier kan je als gast genieten van het inbegrepen ontbijt, lunchen en dineren.

De cabins

Reine Rorbuer beschikt over verschillende soorten Rorbuer "Hutten" waarin je kunt overnachten. Alle hutten zijn onlangs gerestaureerd en combineren de sfeer van een vissershuis met moderne comfort. Het is mogelijk om vanuit de accommodaties verschillende activiteiten te ondernemen zoals kajakken, raften op zee en vissen op de Lafoten. 

De kamers

Indien je met tweepersonen verblijft in Reine Rorbuer verblijf je in een Deluxe Rorbu-hut. De hut beschikt over één slaapkamer, een eigen moderne badkamer, een aparte woonkamer en keuken. De hut ligt gelegen aan het water en met een prachtig uitzicht over de fjord en de bergen.

Indien je met vierpersonen verblijft in Reine Rorbuer verblijf je in een Deluxe Rorbu-hut met 2 slaapkamers. De hut beschikt over twee slaapkamer, een eigen moderne badkamer, een aparte woonkamer en keuken. De hut ligt gelegen aan het water en met een prachtig uitzicht over de fjord en de bergen. Je beschikt over een privé terras aan het water.

Wifi is beschikbaar in alle hutten en ontbijt is inbegrepen. 

Adres

Reine Rorbuer, N-8390 Reine, Noorwegen

Uitgelichte reizen