Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Complete luxe in het Waldorf Astoria Park City hotel

4 mei 2017 door Anouk Gortzak

Net buiten Salt Lake City vindt je Park City, een populair ski gebied. Maar in de zomer is het hier ook aangenaam vertoeven. Het meest geschikte verblijf is het Waldorf Astoria Hotel, een geweldig op-en-top luxe hotel waar service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

De winter in Park City

Het Waldorf Astoria hotel ademt een aangename sfeer uit en is bij families zeer geliefd, dit komt mede door de perfecte locatie. De gondola naast het hotel brengt je in directe verbinding met Canyons Village, een van de populairste ski gebieden in Park City. In de avonduren word je per luxe shuttlebus vervoerd naar het sfeervolle downtown Park City waar je je in western sferen waant (tip: maak hier ook echt gebruik van, het parkeren in downtown is dramatisch). Echter hoef je het hotel niet uit om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Restaurant Powder serveert de lekkerste gerechten. Mijn persoonlijke favorieten? De truffel frietjes en de wagyu (een heerlijke steak). Wil je lekker relaxen? Geniet bij het prachtige buitenzwembad én de jaccuzzi’s of ga lekker de wellness in en kom tot rust in de stoomcabine. De kamers en suites in het hotel zijn prachtig, van alle gemakken voorzien en het voelt als thuis komen. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Zomer in Park City

Voor zowel de wintermaanden (om te skiën) als de zomermaanden (outdoor activiteiten) is het Waldorf Astoria hét perfecte hotel om te verblijven. Wanneer je in de zomer overnacht in het Waldorf Astoria Hotel heb je prachtig zicht op de groene heuvels. Veel reizigers overnachten in Salt Lake City als ze op weg zijn naar Yellowstone. Maar denk er eens over na om dan te overnachten in Park City. Park City heeft zoveel moois te bieden.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook