Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Doets Luxury: Moraine Lake Lodge

15 maart 2019 door Jeremy Metselaar

Moraine Lake is één van de mooiste gletsjermeren in Canada. In de sfeervolle Moraine Lake Lodge, pal aan de oever van het azuurblauwe gletsjermeer, kun jij de meest ultieme Canada-ervaring meemaken. De Moraine Lake Lodge is een van de meest geliefde en populaire accommodaties van de Canadese Rockies. Doets Reizen heeft dagelijks een aantal cabins in voorraad, dus wees er snel bij!

Moraine Lake Lodge - Canada - Doets Reizen

Met slechts 33 kamers is Moraine Lake Lodge kleinschalig, intiem, romantisch en gezellig. De meeste cabins staan langs de oever van het meer zodat je altijd een sprookjesachtig uitzicht hebt. Natuurlijk zijn de cabins sfeervol ingericht en voorzien van luxe badkamer en comfortabele bedden. Het restaurant is van uitstekend niveau met maaltijden van hoogstaande kwaliteit. De gerechten zijn, waar mogelijk, met lokale ingrediënten bereid. Door de centrale ligging maakt Moraine Lake Lodge tot goede uitvalshaven, je bent in no-time op de meest mooie plekken van Banff National Park.

Moraine Lake Lodge - Canada - Doets Reizen

Wist je dat... 
je door een verblijf in deze lodge nog intenser van je reis geniet? In de ochtend en vanaf de namiddag zijn de meeste toeristen vertrokken waardoor het lijkt alsof je Moraine Lake bijna voor jezelf hebt. Vanaf 2023 is Morain Lake Road gesloten voor reguliere voertuigen. Verblijf je in de Moraine Lake Lodge dan heb jij exclusief toegang tot Moraine Lake en de parkeerplaats.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook