Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Overnacht in de Moraine Lake Lodge

10 oktober 2018 door Melvin Malepaard

Moraine Lake, in Banff National Park (Canada) is dankzij de spectaculaire ligging en de onwerkelijke kleuren van zijn wateroppervlak inmiddels een bedevaartsoord. Dat is terecht. De helblauwe tint van het meer en de omliggende pieken van de Rocky Mountains vormen een droomplaatje tijdens jouw vakantie door West Canada. Toch krijg je met Doets Reizen een ‘heel ander’ Moraine Lake te zien: waar de anderen overdag – soms na uren file – met velen tegelijk een plaatje schieten, stap jij ’s avonds al, geheel onbespied, ín dat plaatje! Je overnacht in een lodge aan het meer en in de vroege ochtend, te midden van de ontwakende natuur, stap je met jouw gezelschap in een kano. En is het meer helemaal van jullie. Het peddelen naar de waterval, de nabijheid van de imposante bergen, de magische stilte van het meer: dit Canada nestelt zich als een onvergetelijke herinnering in ieders geheugen.

{afbeelding 1]

Activiteiten bij Moraine Lake

In West-Canada kan het erg druk zijn. Hierdoor kan het de vraag zijn of jij tijdens je rondreis door de rockies van Canada nog wel bij alle meren kan komen. Wanneer je verblijft in de Moraine Lake Lodge ben je er zeker van dat je de omgeving kunt gaan ontdekken. Als gast van de lodge kun je gratis gebruik maken van kano’s. Ontdek het meer in alle rust of kies ervoor om vanuit de lodge wandelingen te gaan maken. 

Moraine Lake - Canada - Doets Reizen

Inclusief buffet breakfast

Geniet iedere ochtend tijdens je verblijf in de Moraine Lodge van het inbegrepen luxe buffet ontbijt. Wil je er daarnaast zeker van zijn dat je kan dineren in de Moraine Lake Lodge? Wij kunnen van te voren een diner reserveren. Vraag tijdens je adviesgesprek naar deze mogelijkheid. 

Moraine Lake Lodge - Canada - Doets Reizen

Priority entree én parkeren

Moraine Lake is één van de meest populaire gletsjermeren in de Rocky Mountains. Hierdoor is de autoweg er naar toe vaak afgesloten om overtoerisme te voorkomen. Als gast van de Moraine Lake Lodge heb je echter gegarandeerd toegang en kun je de huurauto zonder problemen parkeren.

Moraine Lake - Canada - Doets Reizen

Deluxe King Cabins

Doets Reizen heeft Deluxe King Cabins in voorraad. Wees er snel bij want op is écht op. Bekijk ons reisaanbod voor West-Canada op de website of vraag jouw contactpersoon naar de upgrade mogelijkheden.

Moraine Lake Lodge - Canada - Doets Reizen

Perfecte uitvalsbasis

De Moraine Lake Lodge ligt centraal in Banff National Park. In de directe omgeving kun je een bezoek brengen aan Lake Louise, Emerald Lake en Peyto Lake. In de avond geniet je van het je luxe cabin met veranda en kom je in een serene setting tot rust.

Wil jij verblijven in de Moraine Lake Lodge? Wacht niet lang met reserveren want de speciale Doets Cabins zijn traditiegetrouw snel uitverkocht. 

Let op! Moraine Lake Road is vanaf 2023 gesloten voor reguliere voertuigen. 
Wil je Moraine Lake bezoeken dan is een reservering voor de Parks Canada Shuttle verplicht of maak gebruik van de excursie Lake Louise & Moraine Lake Tour, met deze tour heb jij gegarandeerd toegang tot beide meren. Verblijf je in de Moraine Lake Lodge dan heb jij exclusief toegang tot Moraine Lake en de parkeerplaats.


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook