Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Met de trein dwars door Amerika

7 januari 2019 door Sandy Reynhout

Wanneer je verschillende steden wilt bezoeken bijvoorbeeld aan de oostkust van USA raden wij aan de trein te nemen. Dit is praktisch, handig en snel.  Je betaald  geen parkeerkosten voor de auto, hoeft niet te zoeken naar een geschikte parkeerplek, hoeft niet te wachten bij het ophalen/inleveren van de auto en de meeste treinstations liggen centraal in de steden. Onderweg kan je heerlijk relaxen en genieten van het uitzicht. Er rijden per dag meerdere treinen op de verschillende trajecten en er zijn genoeg mogelijkheden qua tijd om een trein te reserveren. Al met al een ideale manier van reizen! 

Amtrak - Treinreizen - Amerika - Doets Reizen

De verbinding tussen New York, Washington D.C. duurt ca. 3 1/2  uur. Als je dit vergelijkt met een tocht met de auto kost het traject New York -Washington DC. kost dit zo'n 3 uur 45 minuten en dan nog geen rekening gehouden met de eventuele verkeersdrukte en files die er kunnen zijn. Nogmaals geen stress onderweg. 

Ook kan een langer traject gereserveerd worden bijvoorbeeld een treinreis van Chicago naar San Francisco. Je reist dan met de Superliner. Een dubbeldeks trein van 5 meter hoog, er zijn verschillende slaapaccommodaties, een restaurant, een bar en op mooie trajecten een speciaal panoramarijtuig. Bij deze route raden wij aan om een slaapcabine te reserveren omdat dit traject 2 dagen duurt. Wanneer er een slaapcabine wordt gereserveerd is het eten ook gelijk inbegrepen. 

Amtrak - Treinreizen - Amerika - Doets Reizen

Check onze reizen met de trein op: www.jandoets.nl/treinreizen/

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook