Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

The BIG 4 per Trein

7 april 2016 door Melvin Malepaard

Je kunt je reis beginnen in de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington D.C. en eindigen in Boston. Maar andersom kan ook. Washington DC is een geweldige stad: Je mond valt letterlijk open bij het zien van de indrukwekkende monumenten en musea! Een machtig gevoel giert door je lijf wanneer je voor het Capitool staat en uitkijkt over The National Mall. Daarnaast is de toegang tot de meeste musea in Washington D.C. helemaal gratis en als je fan bent van de Netflix hitserie House of Cards, zul je veel opnamelocaties en gebouwen herkennen!

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Washington D.C. – Philadelphia – New York – Boston per trein

Met de Amtrak-trein reis je vervolgens in circa 2,5 uur door naar Philadelphia, de stad waar de Verenigde Staten officieel werd uitgeroepen tot een onafhankelijke staat in 1779. Met bijzondere bezienswaardigheden als de Liberty Bell en Independence Park ademt Philadelphia, de ‘City of Brotherly Love’, nog steeds de sfeer uit van de tijd waarin de Onafhankelijkheidsverklaring werd getekend. De rijke geschiedenis, kunstverzamelingen van wereldklasse, musea, kwaliteitsrestaurants en het grootste door de mens aangelegde park van de VS, maken de stad tot een veelzijdige en geliefde bestemming. Philadelphia is een unieke combinatie van modern en hip met geschiedenis, cultuur en sfeer.


Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

ReisTip: Mix & match Amerikaanse steden en stel zo jouw eigen reis samen. Ook kun je deze reis andersom maken of kies voor andere combinaties. Heel populair is bijvoorbeeld de combinatie New York met Washington D.C. Doets Reizen geeft graag advies.

Na Philly reis je per Amtrak-trein naar The Big Apple: New York City. Over deze metropool raken wij nooit uitgesproken. Voor diegene die nog nooit eerder in New York geweest is: Zorg dat je voldoende tijd hebt om alleen al de meest belangrijkste highlights van de stad te kunnen zien. De meest bekende bezienswaardigheden zijn natuurlijk het Vrijheidsbeeld, 9/11 Memorial, Empire State Building, Central Park, Broadway en Times Square.

Als afsluiter vervolg je de treinreis van New York naar Boston. Boston is van een klasse apart. Misschien wel de meest Europese stad van de Verenigde Staten! Door de talloze gezellige Ierse pubs heb je snel het idee in Dublin te zijn beland. Wanneer je een wandeling maakt over de beroemde Freedom Trail, leer je de hoogtepunten van Boston op een goede manier kennen en kun je de stad goed bezichtigen. Deze wandelroute is vier kilometer lang en loopt letterlijk als een rode lijn door het prachtige stadshart van Boston. Aan het einde van de Freedom Trail vind je Boston Common: het beroemde stadspark in het hart van de stad waar een heel gezellige en levendige sfeer heerst. Dit park is een geweldige plek om even bij te komen! Boston is natuurlijk ook de stad waar de beroemde Harvard University te vinden is.


Facts  & Tips:

  • Treinreizen in Amerika moeten vooraf geboekt worden. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de treinreis.
  • Doets Reizen reserveert altijd de beste treintijden die naadloos aansluiten op je reisprogramma.
  • Koop via Doets Reizen de CityPASS Boston, New York en Philadelphia voor een complete stedentripbeleving.
  • Zelf op reis? Klik hier voor inspiratie.

Bekijk hier al onze stedentrips naar de USA!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook